Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A lányoknak tényleg nem áll...

A lányoknak tényleg nem áll jól a motrozás?

Figyelt kérdés
Egyik barátom régebben mondta, hogy a motrozás nem való csajoknak. Én viszont pont fordítva gondolom. Nektek mi a véleményetek?
2014. márc. 30. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem nincs vele semmi bajom, ha egy csaj motorozik, sőt, sokszor nagyon szexi. :)
2014. márc. 30. 20:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor nincs miért aggódnom. :-). Köszi a választ :-)
2014. márc. 30. 20:54
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

Miért ne állna jól??Bár jobb szeretem,ha mögöttem ül a lányzó :-)

Van több motoros lány ismerősöm is.

2014. márc. 30. 20:56
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
A lányoknál a "szeretek motorozni" általában azt jelenti, hogy elvárás a srác felé, hogy legyen motorja és nem azt, hogy neki van és a saját motorján motorozik.
2014. márc. 30. 20:58
 5/9 anonim ***** válasza:
39%
Hát egy swarblin elég neccesen nézhet ki egy csaj.
2014. márc. 30. 21:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs miért aggódnod - na de nem is azért motorozik az ember, mert jól áll, hanem mert szeret két keréken. :P
2014. márc. 30. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:
86%
Lehet azért mondta, mert ugye a motorosok gyakran megizzadnak stb, nameg a hölgyeknek a haja a bukó alatt könnyen elég érdekes formát ölthet... Szóval úgy gondolta, nem kifejezetten egy nőies dolog:) Mindenesetre az én szememben pozitívum, ha egy lány motorozik:) (A röhej, hogy a legjobb motoros, akit ismerek az egy lány... Pedig van vagy 15 motoros ismerősöm, de egyik se tud úgy mint a csaj...:D)
2014. márc. 30. 21:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :-) igen, utolsó válaszoló valahogy úgy gondoltam .
2014. márc. 31. 15:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A motorozós csajok nagyon szexik.
2014. márc. 31. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!