Audi A4 hangszórók?
Üdv.
Szeretnék venni egy A4 típusú gépjárművet, és most adódott lehetőségen olcsón hozzájutni a hangszórókhoz.
Arra lennék kíváncsi, hogy a hátsó illetve első ajtókban mekkora hanszóró található? 13, 16cm?
Esetleg aki megtudná mondani, hogy elől, a műszerfalon milyen méret van, nagyon hálás lennék!
Köszönöm.
Most viccelsz ugye? Leszeded kárpitot, méröszalag és kész.
Ha szaki kell hozzá, akkor megméri neked.
Ja bocs... elnéztem. Még nincs meg a kocsi, de a hangszórót már meg akarod venni... egyébként milyen A4et akarsz? Régi, új?
Ès ha megveszed a hangszórót és mégsem lesz A4?
Házépítésnél kiteszed a hütöt és köréépíted a házat?
Biciklit vegyél hozzá vokment !!!!
Meg áll az ész ilyen kérdések ????
Minden A,4 be más hangszórók kellenek !!!!
hát én beszarok.
Köszi a segítséget.
Fuu még az autó sincs meg és a hangszórókon gondolkozik.Anyám!Előre sajnálom szegény autót.
Én inkább azon gondolkodnék hogy miből végeztessen el az ember egy nagy szervizet az autón a vásárlás után nem pedig a rühes hangszórókon amik végül is nem kötelező tartozéka egy autónak,csak az adott település nyugalmának a megzavarására valók amiért simán fel is jelenthetnek csendháborításért (érsd Duc tuc dud DUC DUC).Ugyan is kuvára idegesítő az állandó dübörgés ami néhány autóból jön.
Amúgy meg ha benne van agyári hangtechnika az sokkal jobb mint a piacos Webshopos 20-30 ezre ft zene bona cuccok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!