Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan csinálják azt a hátsó...

Patya5 kérdése:

Hogyan csinálják azt a hátsó kerekes autókkal, hogy álló helyzetben füstöltetik a gumit?

Figyelt kérdés
Helló én arra lennék kíváncsi ,hogy ezt hogy csinálják az autóval? Ilyenkor kikötik a hátsó féket vagy hogy?

#gumi #kerék fék füstöltetik
2014. márc. 27. 23:25
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Picit rálépsz közben a fékpedálra, az első fék erősebben fog és megtartja az autót.
2014. márc. 27. 23:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Van pár variáció, jobb lábad sarka a féken, bal lábbal benyomod a kuplungot, berakod egyesbe, nyomsz egy padló gázd lábújjal és felengeded a kuplungot, aztán játszol a gázzal.A féknek nem tesz jót hátul. Ezt pont tudom BMW 325 :) A másik variáció hogy vizet fecskendeznek a kerékre. Következő, padlón hátra majd berakod egyesbe és megint játszol a gázzal. van aki kiköti a hátsó féket, van aki előre szereli a kéziféket pl Citroen BX-nél elől van a kézifék, de a hajtás is :) Az nem jó kombináció.
2014. márc. 27. 23:39
 3/10 anonim ***** válasza:
A jobbak építenek be fékerőszabályzót vagy ha mást nem, két golyós szelepet.
2014. márc. 28. 05:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Sperrdiffi, nagy nyomatékú motor, hátsókerékhajtás. Ezek nélkül sehogy.
2014. márc. 28. 18:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Aki rendszeresen driftel, az úgy csinálja, hogy külön tudja állitani, hogy melyik kerekeket fékezze. Igy az első kerekeket lefékezi, aztán padló, és a hátsókerekek pörögnek.
2014. márc. 28. 19:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Értem köszi szépen!!!
2014. márc. 29. 00:00
 7/10 anonim ***** válasza:

4. "Sperrdiffi, nagy nyomatékú motor, hátsókerékhajtás. Ezek nélkül sehogy."

Te meg miről beszélsz, még hogy nyomatékos motor :) 23-évvel ezelőtt a 68 lóerős ladámról égettem le a gumit. Padlón hátra, közbe berak 1-be amikor 6 ezret pörög be 2 és mindjárt 90-et mutat az óra és itt megfogod fékkel de közbe játszol a gázzal. Sperdifi, hagyál már. Vezetni kell tudni, nem sper difi.

De gondolom hogy ezzel nem mondtam újat :D

2014. márc. 29. 00:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Értem. Egyébként a sperdifi arra van ,hogy egyszerre pörögjenek a kerekek.
2014. márc. 30. 18:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem mondod.? Tényleg.? xD
2014. márc. 30. 21:44
 10/10 A kérdező kommentje:
-.- azt azért írtam mert annak semmi köze az egészhez...főleg a kérdésemhez!!!
2014. ápr. 2. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!