Én 3évig vezettem 97es 1.3 Suzuki swiftet. Városban egyszerűen verhetetlen, mozgékony, agilis, megbízható mint a svájcióra. nagyonsokezer kilómétert vezettem vele, és hát a 3év alatt azért rengeteget kellett ráköltenem, nézzük csak: 1db légszűrőt, meg az olajcseréket és olajszűrőcseréket.egy fillér szervíz sem! Könnyű, soha nem eszi meg a gumikat, könnyű, nagyon nehezen eteted meg vele a fékeket. nagyon komoly pörgős a motorja, így ha baj van a remek gyorsulása miatt könnyen tudsz reagálni. hihetetlen olcsó a szervízelése(már ha kell). Akár milyen nehéz a lábad, ez nem eszi ki a tárcádból az uccsó filléred, de egy golf képes rá. Lehet mondani hogy ha nem akarod túlélni akkor ezt vegyél. De csak jelzem hogy a szeretett és közkedvelt golf3ból sem szállsz ki több eséllyel, mert hamarabb elrohad mint egy swift ezt borítékolom. Nyílván nem jön be neked a swift írtad de azért vázoltam mire képes egy ilyen autó.(főleg ha japánt fogsz ki nem magyart)
2009. dec. 23. 09:06
12/20 anonim válasza:
hali
Szerintem inkább próbálj újabb autót vásárolni mert jövőre be akarják vezetni azt ,hogy a 10 évesnél idősebb autókat évente kell majd műszakiztatni ami tudod ,hogy nem olcsó.
A 3 mas golf mellett szól ,hogy rengeteg bontott alkatrészt kapni hozzá szinte fillérekért. Az opelt annyira sajnos nem ismerem
Talán egy régebbi Ford Mondeot ajánlanék úgy 800ezerből megvan és régen ez luxus autó volt.Belülről nagyon kényelmes és hátul akár egy 2 méter magas ember is elfér és nem is kell összehúzza magát.Tapasztalatom szerint nincs is vele sok gond a 2 literes benzines megy is mint a mérgezett egér.
2009. dec. 23. 09:59
13/20 anonim válasza:
Vegyél inkább egy ezerötös zsigulit. Úgyis le fogod zúzni a második kanyarban, azért meg nem annyira nagy kár.
2009. dec. 23. 16:30
14/20 anonim válasza:
vegyél 1 ladát 1 jo állapotút nincs szerintem azzal semmi baj ha valakinek nem futtja többre szerintem az sem menő ha valaki apuka merci/bmw jével jár iskolába stb
lada elönyei
2107 igényesen meg van csinálva
uttalaln utakonm is elmegy
nem fogyaszt tul sokat 6-7 liter
-30 fokban is elindul
nem kell rá sokat kolteni ha elromlik benne valami
niva mindenütt elmész vele
nem drága
lehet vele terepezni
2009. dec. 23. 18:35
15/20 anonim válasza:
Én mindenféle kép japán kocsiban gondolkoznék, egyetlen hátrányuk, ha valamit cserélni kell bennük az borsosabb áron jön ki, de vicceltem egy japán sosem romlik el rajta semmi. Autoszervizben dogoztam egy darabig és 200kocsi közül 2 japán volt csak, a többi mind citroen, peugeot, renault,stb..., ja és ne dönts föleg dizel mellett. A legjobb amit csak ajánlatok HONDA, NISSAN,MITSUBISHI ,TOYOTA,
2009. dec. 23. 19:08
16/20 anonim válasza:
benzinesben csak kicsit, dízelben meg csak turbósat, egyébként én golfot vagy passatot, esetleg s40est vagy b vectrát vennék
2009. dec. 24. 13:44
17/20 anonim válasza:
Szerintem Suzuki helyett vegyél egy 3as golfot. Tényleg jobban megéri. Költsél rá 10 ezreket meg 100 ezreket. Télen meg toligálhatod mint egy babakocsit ha félúton leáll valahol. Az én barátomnak 2 éve van Suzuzkija. Azt azért tudni kell hogy kb úgy megy vele mint egy állat. Tiltás kapartatás stb. És más baja nem volt mint egy féltengelycsere ami 3000 ft, olajszűrő 500 Ft, olajcsere ami kb 4000 szal apróságok szinte fillérekért. Arról meg nem is beszélve, ha golfot veszel nehogy letiltasd mert meghal a motor. Sok boldogságot a fantasztikus 3as golfodhoz. ;)
2009. dec. 24. 17:46
18/20 A kérdező kommentje:
Utolsónak miért mondasz ekkora hülyeséget h meghal a motor tiltattam már le golfot és az egyik haverom mint az állat úgy járt vele tiltás meg minden meg amit bírt a kocsi és még se halt meg a motor úgyhogy erről enyit nem tom honnan szedted ezt a hülyeséget:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!