Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez lesz az első kocsim milyen...

Ez lesz az első kocsim milyen legyen?

Figyelt kérdés
95-97-es évjáratig opel astra vagy ugyan ez az évjárat golf 3 de más ötleteket is szívesen várok
2009. dec. 17. 16:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

A golf3 tipikus kintről behozott autó, aminek már kint kitaposták a belét. Az astra meg tipikus cégautó, aminek itthon taposták ki a belét.

Vigyétek el egy szakszervízbe vásárlás előtt. Megéri azt az 5e ft-ot, hogy előre lásd mit kell a közeljövőbe költeni rá.

2009. dec. 17. 16:22
 2/20 anonim ***** válasza:
98%
Igaza van az előttem szólónak. Most majd nagy lepontozásokat kapok, meg durrogást de én a helyedben a Suzukin is gondolkodnék. Olcsó a fenntartása, 100% hogy nem hagy cserben és tanulóautónak kiváló. 2 évig vezettem Swiftet, szerettem semmi baj nem volt vele. Télen imádtam a legjobban, mert olyan jó volt a fűtése hogy hihetetlen:-)
2009. dec. 17. 16:33
 3/20 anonim ***** válasza:
A kettő közül én a golfot választanám.
2009. dec. 17. 16:42
 4/20 A kérdező kommentje:
hát nem vagyok már tanuló vezető csak még nem volt saját autóm a szuzukiról csak anyit ha fizetnének se vennék olyat bocsi lehet neked bejön de nekem nem
2009. dec. 17. 16:59
 5/20 anonim ***** válasza:
nekem 99-es astrám van és egyszerűen imádom. fantasztikus, megbízható járgány. teljes mértékben igaz, hogy "opel sose kop el"
2009. dec. 17. 17:37
 6/20 anonim ***** válasza:
Nekünk meg 19 éves kadett, és lóg a bele olyan rozzant. elkopott :D
2009. dec. 17. 17:42
 7/20 anonim válasza:
mindenképpen golf(egy autószerelő)
2009. dec. 17. 18:32
 8/20 anonim ***** válasza:

Én inkább vennék eismerőstől egy ákármilyen márkájú autót, aminek ismerem az előéletét, mint idegentől egy Golfot.

Néz szét ismeretségi körben, hátha találsz vmit.

2009. dec. 17. 19:12
 9/20 anonim válasza:

Nem tudom mitől nedves mindenkinek a bugyija a golftól?

Nekem egy 2000-es évjáratú Peugeot 306 -om van 3 éve! kb 120000 km-t mentem vele! Körbejártam vele Magyarországot, több külföldi úton, leghosszabban Hannoverben jártam vele, és soha nem hagyott ott sehol! 120000 km alatta kuplungot kellett cserélni és lengéscsillapítókat! Ezen kívül beleültem és csak tankolni és menni kellett vele! (Akötelező szervíz kivételével!)

ui.: Amióta Németeknél voltunk és egy kicsit meg lett kormolva hosszútávon 180-190-el azóta 9-10-ről visszaesett a fogysztás 6-7 literre!

Suzukit csak akkor vegyél, ha nem akrsz túlélni balesetet!

2009. dec. 17. 21:56
 10/20 anonim válasza:
72%
nem jön be a suzuki, mert a haverjaid kiröhögnek biztosan, nembaj, vegyél szar golf-ot, meg astrát, csak bírjad a szerelőket majd fizetni, még amit ajánlanék, az az alfa romeo, és így már teljes a legaljább autós listád :D, válassz kedvedre! Egy 48 éves kamion sofőr.
2009. dec. 18. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!