Milyen legyen az első kocsim? Max 500 000-ig
BMW-t és hasonló nagy,drágán fenntartható kocsit semmikép se vegyél 500-ért.
Én első autómat szintén ennyiért vettem,1-es Mondeo 1.8 benzin, jól felszerelt, tágas kocsi, megy is ha kell, normálisan vezetve a fogyasztás is megáll 7-8 literben vegyes használatban.
Lassan két éve van meg, a kopó alkatrészeken kívül mást nem cseréltem benne, és az alkatrész árak is elég barátiak.
Mert jól mondják.
bmw, opel, suzuki.
Első kocsinak ezekből válogass.
Ez relatív amit az első válaszoló írt, hogy bmw-t ne első kocsinak. Ha már van kereseted, és fent tudod tartani a kocsit, akkor miért is ne?
Ha pedig alacsony fenntartásút akarsz akkor jöhet a suzuki maruti, vagy swift, esetleg daihatsu, opel corsa, astra, ford fiesta...(bár én a fordokkal csak sz*ptam)
Egyet jegyezz meg:
OLASZ, ÉS FRANCIA AUTÓT SOSEM VESZEL, HA JÓT AKARSZ MAGADNAK!
bár nincs még kocsim de SZVSZ a BMW-t azért istenítik (mert azon kívül hogy ténleg jó) gizda autó, illetve hátsó meghajtású. Viszont ennyi pénzért csak valami agyonhajtottat, vagy tuningolt szart, vagy bontószökevényt, vagy töröttet kapsz...
családi autónak én nem javasolnám. Inkább Opel, Suzuki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!