Sztetek lekéne fizetni a vizsgabiztost?
Figyelt kérdés
Nem tudom,most mennyi az árfolyam,de ha adok neki egy 20 vagy25 ezret,akkor sztetetk átmegyek a forgalmin?2014. márc. 27. 14:28
11/22 anonim válasza:
Nekem is elsőre sikerült és az unokatesómnak is. Egyikünk sem fizetett a vizsgabiztosnak.
12/22 anonim válasza:
Ne bosszankodj azon ha nem sikerül majd sikerül a következő vizsgakor.Nem az a szégyen ha 3-szorra mégy át vagy akár 5-szörre is.Hanem az ha lefizeted a vizsgabiztost meg is kapod az engedélyt és vezetni meg nem tudsz.Mert pl bepánikolsz egy városban csúcsforgalomkor egy kereszteződésnél.Na inkább ez az égő és ciki,nem pedig az ha tisztességesen szerzi meg az ember a vezetői engedélyt!
13/22 anonim válasza:
Írj, mikor, és hol vezetsz! Pénzért jogsi! Ezért van a sok baleset! Nézel TV.t. a napokban is friss jogsival kiment kikanyarodott a főútra, és nem adott elsőbbséget! Sztem az ilyen még a KRESZ-t sem tanulta meg...
14/22 A kérdező kommentje:
Én is láttam. én nagyon tanultam az elméletire,de a gyakorlatban teljesen más.összevissze kapkodom a fejem annyi fele kell figyelelni,de majd csak összejön.
2014. márc. 28. 05:22
15/22 anonim válasza:
Én adtam neki egy 20ast, mert nagyon sürgős volt a jogsi. Habár ezt nem tudta előre, hogy fog kapni, és 4 hibavonallal mentem át. Én inkább megháláltam :)
16/22 anonim válasza:
Kedves kérdező! Örülök, hogy láttad, le ís vontad a konzekvenciát! Én 62/F 40éve vizsgáztam, akkoriban is volt hálapénz! Véleményem: attól nem lesz jóbb a vízsgád! Az élet megtanit! Persze, hogy mindenki megpróbálja, és elfogadják! Azt a pénzt inkább költd egy ismerősődre, menjetek ki a határba-olyan helyre ami nem számit közútnak(rendőr nem bűntethet) és gykorolj... Sok sikert!
17/22 A kérdező kommentje:
15.nek köszi h megírtad az őszintét nem biztos h mindeki felvállalja.
2014. márc. 28. 10:33
18/22 anonim válasza:
Köszönöm, akik az #1-es válaszomat lepontozták.
Majd ha nektek meg egy vezetni nem tudó, és nem csak anyagi kárt okoz, akkor is ilyen lazán vennétek?
Itt nem csak a kérdező jogsijáról és korrupcióról van szó, hanem arról is, hogy potenciális életveszélynek teszi ki a többi vezetőt.
A 25 ezret inkább plusz órákra költsd!
lehet lepontozni, és öreg szatyornak tartani, de sem a korrupciót nem szeretem, sem az vezetni nem tudó "vezetőket" az utakon.
19/22 anonim válasza:
Kedves 1 és 18. A kérdező egy szóval sem írta, hogy nem tud vezetni. Csupán fel szeretné mérni a terepet. És igenis van olyan vizsgabizos, aki azért húzza meg az embert, mert nem szimpatikus neki, nem egy ilyenről hallottam már.
20/22 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm,vezetésem közepes,minden vizsga előtt ideges vagyok,emiatt apró figyelmetlenebb lehetek esetleg.vezetni szeretek,de egyenlőre úgysem tudnék,csak ha lesz kocsi.akkor meg inkább gyakorlok otthon annyiért amennyiért akarok,és csak úgy mennék ki az útra ha biztosa lennék magamba,és az autó kezelésébe.a tanfolyamon úgyis csak a legszükségesebbet tanítják.
2014. márc. 29. 05:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!