Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyen autót szeretnék, körülbe...

Kova 55 kérdése:

Ilyen autót szeretnék, körülbelül ennyiért! Sztetek jó autó? Nem lesz vele baj? Motorja stabil?

Figyelt kérdés
[link]

2012. szept. 20. 20:19
 1/10 anonim ***** válasza:
egy alfának az már elég sok km, főleg itt magyarba..
2012. szept. 20. 20:29
 2/10 A kérdező kommentje:
mennyi lenne az ideális?
2012. szept. 20. 20:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Az Alfák nem valami híresek,de a Fiat dízelmotorok kíválóak,tehát a motorral nem lesz bajod,ha nincs elhanyagolva.

Vásárlásnál alapszabály vezérlés/vízpumpa/olajcsere vmint összes szűrőt ajánlatos

2012. szept. 20. 20:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Ja,és a kilométeróra állással ne foglalkozz,a dízelekkel sokat mennek,lehet vissza van tekerve,nekem volt Fordom 430ezer volt benne mikor eladtam,nem az számít mennyi van benne,hanem hogy milyen volt a tulaj.
2012. szept. 20. 20:35
 5/10 A kérdező kommentje:

mennyibe kerülhet kb ezen alkatrészek cseréje?

a vezérlés érdekelne inkább,a többi az tudom,hogy nem súlyos.

2012. szept. 20. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:

unixnál szíjkészlet 62eft /Gates a legjobb/ vízpumpával

plusz fagyálló kb. 3-4eft

2012. szept. 20. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:
A futóműre figyelj,az átlagostól gyorsabban kopnak a futómű alkatrészek,legfőképp a szilentek.Az elektronika kicsit szeszélyes,elég sokan panaszkodnak rá.Karbantartás igényes autók,ne hanyagold el,mert csúnyán megbosszulják.Nem spórolós autó,alkatrészcserénél csak gyárit érdemes venni,az után gyártottak borzalmas minőségűek általában.A motorral nem szokott gond lenni,az olajfolyásra kell figyelni,dízeleknél gyakran előfordul.
2012. szept. 21. 05:18
 8/10 atilis ***** válasza:
Ja, cserélj ki rajta mindent, legalább az alkatrészek újak lesznek benne, amikor az elektronika letilt mindent, sok örömöt fog okozni.
2012. szept. 21. 14:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Ez minden teljes elektronika vezérlős autóval is előfordulhat! Igaz minden kocsira és márkára lehet mondani rosszat és jót is,mindig ez volt,bármilyen kocsiról kérdeztem.Megpróbálom ezt,csak úgy tudom meg igazából! egyébként a másik választásom a Vw 5 Golf lenne.
2012. szept. 21. 18:24
 10/10 anonim ***** válasza:

bár személyes tapasztalatom nincs, de sokan szidják

a motorral nem lesz gond, inkább az elektronikáva...

2012. szept. 21. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!