Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sztetek lekéne fizetni a...

Sztetek lekéne fizetni a vizsgabiztost?

Figyelt kérdés
Nem tudom,most mennyi az árfolyam,de ha adok neki egy 20 vagy25 ezret,akkor sztetetk átmegyek a forgalmin?

2014. márc. 27. 14:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
46%
Remélem nem, ha csak ezért mennél át!
2014. márc. 27. 14:32
 2/22 A kérdező kommentje:
de olvasok cicceket,h akármilyen ügyes a tanuló,akkor is lehet meghuzzák,mert bele lehet kötni mindenbe.De vajon ciki ilyet kérdezni az oktatótól?
2014. márc. 27. 14:35
 3/22 anonim ***** válasza:
70%
Ne viccelj már, nincs ilyenre szükség. Azon a pénzen vegyél inkább plusz órákat és tanulj meg szabályosan vezetni. A forgalomban csak annak veszed hasznát ha tudsz vezetni, jobban jársz hidd el, csak magadnak teszel vele jót. Ha meg a vizsgabiztos nagyon etikus és leakarod fizetni, rosszabb eséllyel indulsz a vizsgán.
2014. márc. 27. 14:57
 4/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a nehéz egy forgalmi vizsgába. Rutin meg a forgalmi meglett hibavonal nélkül elsőre, 30 órába, lefizetés nélkül. Nem lefizetni kell, hanem gyakorolni, órákra járni. Persze nem árt hozzá egy jó oktató is. De az oktatómnál felerültem az "akikre büszkék vagyunk" táblára, és tanult egy lány is velem egy időben, azt hiszem 56 óra után vizsgázott le, nulla hibaponttal elsőre, de magabiztosan beül bármilyen autóba, és elvezeti, legyen az egy Smart vagy egy kisbusz. Ja hogy meg se fordult a fejébe, és nem az volt hogy gyors vizsga, hanem TANULJON meg vezetni normálisan. Ez is egy hozzáállás, és szerintem ez a helyes.
2014. márc. 27. 17:08
 5/22 A kérdező kommentje:
Igen sztem is ez a helyes,meg nem is tudnék úgy örülni annak h sikerült.meg nem dicsekednék vele,mert mindig ott motoszkálna a fejemben.de mivan ha 3-orra sem sikerül mondjuk. hát nagyon ügyes vagy h sikerült? fiu vagy?előtte is vezettél már? korod?hol laksz?
2014. márc. 27. 17:19
 6/22 anonim ***** válasza:

Már lassan 3 éve, hogy sikerült, akkor 17 voltam, vagyis pontosan a 17. születésnapomon mentem rutinvizsgára. Igen, fiú vagyok, de lányként sem lehetetlen a hibavonal nélküli vizsga. És hogy hogyan sikerült a vizsgám? Izgulós vagyok, de nagyon, de könnyen elérem magamban azt az állapotot, hogy teszek mindenre nagy ívben, amolyan ahogy esik úgy puffan, így viszont teljesen nyugodt vagyok. És végülis ennyi a titka, ki kell zárni a külvilágot, amennyire lehet, mondjuk a vezetésnél pont kell, de remélem érted hogy mondom. És vezettem előtte, mondjuk azt, hogy nem is keveset, de inkább volt átok mint áldás, konkrétan 4 rutinórán az volt a feladat, hogy 2 kézzel kormányozzak, azt volt a legnehezebb megtanulnom, ugye addig egy kézzel, meg ahogy kellett, tenyérrel tekertem a kormányt, na hát azt nem volt szabad, de belejöttem. Vidéki vagyok amúgy, nem a nagy Pesti.

Amúgy Április 8-án megyek PÁV2 vizsgálatra BP-re, aztán ha összejön, akkor már könnyebb lesz munkát találni, természetesen sofőrködésben, de kiskoromtól kezdve a buszsofőrség a cél, előtte pár év nemzetközi kamionozással, és eddig többen próbáltak meg lebeszélni róla, mint rábeszélni, de hát nem engedek abból amit egyszer kitalálok.

És még egy nagyon fontos, semmi előtt nem kell azon parázni, hogy mi lesz ha nem sikerül... Érettségi előtt mondta egy tanárom, úgy kell odamenni, hogy jöttem az érettségimért, és amúgy ez igaz, ha előtte azon görcsölsz, csak rosszabb lesz, ismerek olyat aki forgalmi vizsga előtti nap már nem tudott enni, olyan ideges volt, ez abszolút nem normális, először a fejben kell rendnek lenni, semmivel sem másabb, mint egy dolgozat, csak itt a felkészülés, az nem leülsz és beseggeled az anyagot, hanem gyakorlás, de meghozza a gyümölcsét.

2014. márc. 27. 18:04
 7/22 A kérdező kommentje:
Pontosan melyik város ahol laksz? és horoszkopod? én is nagyon izgulós vagyok,az elméleti kresz előttén is bírtam eludni,és az iskolában is a felelés olyan rémálom volt számomra,hiába voltam 5-ös,mindent elfelejtettem akkor...
2014. márc. 27. 18:31
 8/22 anonim ***** válasza:
Legjobb tudásom szerint, nem a horoszkópon múlik a vizsga sikeressége. Ez nem valami szeánsz vagy tudja a fene, hogy mihez kell horoszkóp, ez a való élet.
2014. márc. 27. 18:39
 9/22 anonim ***** válasza:
Nagykanizsa, a horoszkópom pedig rák, bár nem tudom hogy jön ez ide, de mindegy.
2014. márc. 27. 18:39
 10/22 A kérdező kommentje:
Oké,köszi! :)
2014. márc. 27. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!