Sztetek lekéne fizetni a vizsgabiztost?
Már lassan 3 éve, hogy sikerült, akkor 17 voltam, vagyis pontosan a 17. születésnapomon mentem rutinvizsgára. Igen, fiú vagyok, de lányként sem lehetetlen a hibavonal nélküli vizsga. És hogy hogyan sikerült a vizsgám? Izgulós vagyok, de nagyon, de könnyen elérem magamban azt az állapotot, hogy teszek mindenre nagy ívben, amolyan ahogy esik úgy puffan, így viszont teljesen nyugodt vagyok. És végülis ennyi a titka, ki kell zárni a külvilágot, amennyire lehet, mondjuk a vezetésnél pont kell, de remélem érted hogy mondom. És vezettem előtte, mondjuk azt, hogy nem is keveset, de inkább volt átok mint áldás, konkrétan 4 rutinórán az volt a feladat, hogy 2 kézzel kormányozzak, azt volt a legnehezebb megtanulnom, ugye addig egy kézzel, meg ahogy kellett, tenyérrel tekertem a kormányt, na hát azt nem volt szabad, de belejöttem. Vidéki vagyok amúgy, nem a nagy Pesti.
Amúgy Április 8-án megyek PÁV2 vizsgálatra BP-re, aztán ha összejön, akkor már könnyebb lesz munkát találni, természetesen sofőrködésben, de kiskoromtól kezdve a buszsofőrség a cél, előtte pár év nemzetközi kamionozással, és eddig többen próbáltak meg lebeszélni róla, mint rábeszélni, de hát nem engedek abból amit egyszer kitalálok.
És még egy nagyon fontos, semmi előtt nem kell azon parázni, hogy mi lesz ha nem sikerül... Érettségi előtt mondta egy tanárom, úgy kell odamenni, hogy jöttem az érettségimért, és amúgy ez igaz, ha előtte azon görcsölsz, csak rosszabb lesz, ismerek olyat aki forgalmi vizsga előtti nap már nem tudott enni, olyan ideges volt, ez abszolút nem normális, először a fejben kell rendnek lenni, semmivel sem másabb, mint egy dolgozat, csak itt a felkészülés, az nem leülsz és beseggeled az anyagot, hanem gyakorlás, de meghozza a gyümölcsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!