Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sztetek nagy hiba ez?

Sztetek nagy hiba ez?

Figyelt kérdés

Hali Seat Ibiza 1.6 CLX 1994 szerelőnél volt a járgányom.. szétnéztem a belsejébe és egy hatalmas tátongó lyukat véltem felfedezni.. lehe hogy eddig is ott volt de én nem vettem észre nemtudom..

Megnéznétek nekem? Maradhat ez igy mi ez egyáltalán kell ide olajat tölteni vagy valami?Nem kellene ennek nyomás alatt lennie? Holnap reggel indulnék vele melóba szerelőm már ki van kapcsolva.. pecch

[link]

[link]

[link]

2012. máj. 15. 19:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Így képről nem jön át, hogy hol lehet az a lyuk.

De úgy látszik, hogy eddig sem volt rajta fedő, ha nem volt gond a kocsival akkor szerintem csak valami kémlelő ablak lehet.

2012. máj. 15. 19:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Az a lyuk a kuplungházon van, ha olajat töltesz bele, akkor leég a kuplungod!

A nyílás alatt a lendkerék va egy jeladóval a gyújtás állításhoz, nem fontos rá a fedél, mint ahogy szinte egyik régi autón sincs rajta!

[link]

2012. máj. 15. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!