Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elsőnek Lada 1200?

Elsőnek Lada 1200?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok? Erre van pénzem!

2014. márc. 19. 21:22
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
bkv? szerencsére nem vagyok buTapesti, sosem vettem igénybe azt a színvonalas szolgáltatást és remélem soha nem is fogom.
2014. máj. 15. 21:28
 22/26 anonim ***** válasza:
"Na, ott a pont a napkirálynál" vagy nem. Mivel ladáról van szó, kicsi rá az esély, komolyabb autónál már nagyobb. Ha motorikusan jó akkor nincs gond.
2014. máj. 16. 11:01
 23/26 gomzoli ***** válasza:
26%

Nem zavarna a néhány ember elvakult buzgósága, amikor is huszonakárhány éves Ladát ajánlanak valakinek 2014-ben első autónak, ha nem vezetnék vele félre a Kérdezőt.

Számítok rá, hogy a sok fanatikus által le leszek pontozva, de nem érdekel. Maradjunk a tényeknél, és én ezeket fogom felsorolni:

a Lada egy 60-as évekbeli fejlesztés, ásatag, elavult konstrukció, sem motorizáltság, sem a karosszéria által kínált biztonság terén nem közelíti meg még egy Swift szintjét sem! Lehet most hörögni, kedves Lada-fanok, de az általatok emlegetett "robusztus karosszéria", amiben "benn van az anyag" (980 KG !!!!) éppen arra elegendő, hogy a városi forgalomban való karambolnál még ki tudjál mászni a roncsból. Semmivel nem jobb a Swift-nél. A motorról ne beszéljünk, zajos, szomjas, sok a kehéje, főleg 25 év, és x számú előző tulajdonos esetén. Mutassatok egyetlen Lada motort, ami elment 200 ezer kilométert komplett felújítás nélkül!

Szerintem akinek 100-150 ezre van autót venni, annak az sem mindegy, hogy 100 kilométert 5000 Ft-ból, vagy 3000-ből teszi meg! A Swift ugyan fapados autó, de a motorja összehasonlíthatatlanul jobb a Ladáénál, és 2/3-át eszi, mint az. Az alkatrészek ehhez is hegyekben állnak, és gombokért lehet venni bármit. Mi a túróért venne egy Ladát?

Na, most rávetődhettek a piros kezecskére, hajrá, ha sikerül lenyomnotok a százalékot, talán még igazatok is lesz. VAGY NEM!

2014. máj. 16. 21:27
 24/26 gomzoli ***** válasza:
26%
Hehe, már nyomkodják is a gyökerek.
2014. máj. 17. 12:20
 25/26 Napkiraly ***** válasza:
36%
Tőlem zöldet kaptál
2014. máj. 17. 16:32
 26/26 gomzoli ***** válasza:
38%
Köszi, te is tőlem. talán azért nem lettünk 0%-osak a Ladabouzik bosszúhadjárata ellenére sem.
2014. máj. 17. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!