Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elsőnek Lada 1200?

Elsőnek Lada 1200?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok? Erre van pénzem!

2014. márc. 19. 21:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
0%
Erre van pénzed. Nem tudom mostanában mennyibe mérnek egy 1200-es Ladát, de úgy jelentetted ezt ki mintha az árkategóriába nem lenne más alternatívád.
2014. márc. 19. 21:27
 2/26 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább Nissan MIcra.
2014. márc. 19. 22:22
 3/26 ßđkan ***** válasza:
50%

Nem bántás ként mondom, de ha erre van pénzed, akkor nem állhatsz túl fényesen anyagilag, és ezeknél az autóknál, állapotól függően, a fogyasztása 8-15 Liter körül tehető.

Másrészt, ezek körül-belül 100-150 ezer körül mozognak árba, és azért már egy kicsi pótlással, veszel akár F Astrát vagy esetleg régebbi Swiftet amik takarékosabbak is... Remélem nincs harag, nem akartalak megbántani!

2014. márc. 20. 00:58
 4/26 Sn0wf0x ***** válasza:
49%

Imádom a Ladákat, de ma már semmilyen szempontból sem ésszerű választás. Ma már csak nosztalgiából, szerelemből, játékból vesz az ember Ladát :) Mindennapi használatra talán egy patika állapotú gázos 1500-as, de az meg nem olcsó :)

Mennyi pénzed van autóra?

2014. márc. 20. 08:28
 5/26 anonim ***** válasza:
25%

Nekem is ugyan ez volt az első kocsim!

Nagyon szerettem!

Sőt talán most is vennék egyet de erre is pénz kell.

Hiába hogy olcsó,hiszen sokba kerül a fenntartása főleg ha zsugormotoros és tunning :)

Nagyon jól ment,sehol nem hagyott cserben,tolni is csak benzin miatt kellett :) Viszont akkoriban 15 ezret fizettem biztit rá negyedévente friss jogsival és alaphangon 12 literes fogyasztásom volt.

Gondolom egy gyári azért hangyányival kevesebbet eszik,de ha jól tudom 6-7 lityi így is a fogyasztása.

Amit tudni kell róla:gyengéje a kasznija,a küszöb rohadni szokott keményen,az önindító nem a legjobb,de ezeken az apróságokon kívül egy nagyon jó élvezhető autó!

2014. márc. 20. 10:02
 6/26 A kérdező kommentje:
csak gyári kell, semmi tuning és 100ezer ft kb
2014. márc. 20. 20:25
 7/26 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem jobban jársz vele mint egy swiftel. Ezek ezer év múlva is autók lesznek, míg a többi papírautó meg rég eloxidálódik.
2014. márc. 23. 20:51
 8/26 anonim ***** válasza:
77%
Előző te valószínűleg csak távolról láthattál életedbe Ladát és Swiftet, de Swiftet szinte biztos. Míg a Ladát mindig bütykölheted, mert valami sose jó rajta, a Swift teljesen igénytelen autó. Láttam 2017-es Ladát, rendszeres használatba, mindig volt rajta valami cserélve, de már 3-2 hengerel járt csak, nyomta ki a kék kojtot, míg egy Swift kihasználatlanság és huzamosabb állás után is ugyan úgy ment. Az ilyen korú autók mind lerozsdásodnak, ne állíts ilyet hogy a Lada nem korrodálódik, mert ez baromság. Plusz az összes Swift kategóriás autót ugyan úgy megnyomja a villanyoszlop, nem kellenek itt az urban rémtörténetek. Mellesleg én már Audit is láttam B oszlopnál szétszakadva és az nem "papír Suzuki". Persze lehet Ladát venni ha 15l-es fogyasztást akarsz, míg egy Swiftel 7-8 literel simán elszaladgálsz.
2014. márc. 23. 23:19
 9/26 anonim ***** válasza:
33%

Volt szerencsém mindkettőnek a gazdája lenni nem is egyszer. Anno volt egy 1200esem, majd vettem egy 1500ast, utána lett két swiftem, a tapasztalatom csak annyi: A lada még akkor is ment ha a hengerben a dugattyúk keresztben álltak, nem kellett mindig bütykölgetni, a legrosszabb helyzetből, sár kavics meredek lejtős utak, kráterek, mindenhonnan ki tudtam menni. Városban is nagyon jól helyt állt, ha valami gondom volt vele volt alkatrészem, bontóból olcsón tudtam szerezni. Hangulatos kis kocsik voltak. A swiftel meg csak a bajom volt, imbolygott, remegett alattam mint egy faláda, volt hozzá olcsón alkatrész ugyan, de tiszta műanyag és papírvékony kasztni, féltem benne. A másodk swiftem az egy újabb volt, arra már tudom mondani hgoy fasza volt, de lecseréltem egy kényelmesebb és jobb autóra.

Szóval röviden hiába sértegetsz kedves utolsó, nem jutsz vele előbbre, mert szerintem több kocsit láttam életemben mint te magad.

Szebb jövőt!

2014. márc. 24. 00:18
 10/26 anonim ***** válasza:
50%

Ami a zsigát illeti,Én mindig csak otthon bütyköltem,de soha nem hagyott ott sehol! Csak akkor nem ment ha kifogyott a benzin belőle...Akár bele is lehet pisilni a tankba ,lehet még azzal is elmenne :)

A suzuki viszont tényleg jobban megéri,mert azokhoz nem kell hozzányúlni nagyon,sőt a motorjaikat nagyon jól összeraktuk szerintem,igaz a kaszni nem a legjobb,de arra jó az autó hogy kevés pénzzel elmenj A-ból B-be :) Ha zsigulit akarsz az kétszer annyit fogyaszt,na meg azzal már azért törődni kell,és ami lerozsdál az csak a kaszni!

2014. márc. 24. 04:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!