Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok az ilyen autókról?

Mit gondoltok az ilyen autókról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Kinek hogy tetszenek? Mik róluk a véleményetek?

2014. márc. 18. 15:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tudjátok miért viszonyul így a kérdező a válaszokhoz? baromira nem azért, nem azért, mert nem érdeklik a válaszok és nem fogadja el őket, nem vitatkozsából, hanem egyszerűen azért, mert olyan paraszt stílusban beszéltke, hogy az embernek bicska nyílik a zsebében.

Mi az, hogy "ezer éves szar, rakás fos meg a többi"?! És akkor csodálkoztok, hogy a kérdező ilyen meg olyan...

Miért nem lehet kultúráltan, tiszteletben tartani, hogy ha valakinek más az ízlése?

Szerintem meg ezek az autók voltak az igaziak és máig is azok...nem pedig a mai új verdák.. de én tiszteletben tartom ha másnak az tetszik és nem fumigálom le!!!

2014. márc. 18. 17:36
 12/15 anonim ***** válasza:
37%

ezek tipikus ilyen " nincs pénzem normális autómra milyet vegyek?"

vesz egy bontószökevényt és "tuningolgatja" ordenáré körfürész hangú göncök lesznek

2014. márc. 18. 17:42
 13/15 A kérdező kommentje:
#11 Teljesen egyetéek veled, ugyan ezt gondolom és igazad van, ha valaki olyan alpári módon tud csak beszélni, mint itt egyesek, akkor nem muszály megszólalni. Én nem védem ezeket a kocsikat, csak azért kiváncsi lennék ki mivel furikázik, nagyokosok...
2014. márc. 18. 17:49
 14/15 Sinead ***** válasza:
Nekem tetszenek, egyszer ha lesz pénzem, biztos befektetek egy ilyen alacsony gépre.
2014. márc. 18. 18:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Részemről a legtöbbre az ízléstelen szó ugrott be, sajnos ez van, kevésben látszott az igényesség, mert attól nem lesz egy autó " menő " mert van rajta egy drága felni vagy valami kiegészítő. Arról nem beszélve, hogy főleg élőben de sok esetben képekről is lerí, hogy miből építkeztek, közhely, de tuningolni pénz nélkül felesleges nekiállni, mert a végeredmény nem biztos, hogy a megálmodott dolog lesz...
2014. márc. 19. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!