Lányok, mit gondoltok a tuning kipufogós autókról/motorokról?
Figyelt kérdés
szerintetek menő?
kort is írjatok :)
2012. okt. 12. 19:46
1/15 anonim válasza:
diszkóhülyegyerekek szórakozása, akiknek nincs sem ízlése, sem pénze normális autóra
3/15 anonim válasza:
Pont ma láttam egy taknyos hülyegyereket (lehetett úgy 17) egy ültetett, házibarkács kipufogós, karbonfóliás Bravo-val. Érdekes audiovizuális élmény volt, fél város röhögött rajta a gázadáskor...
4/15 anonim válasza:
leszarom. engem nem érdekelnek az autók, sem a motorok. ettől az én szememben senki nem lesz menő. amelyik lányt meg érdeklik is az autók meg a motorok, az sem a kipufogót fogja nézni.
20/L
5/15 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten nevetséges:)
6/15 anonim válasza:
És mi a helyzet a NEM tesco tuningos autókkal? Pl. egy Cult Golf 1 ?
7/15 anonim válasza:
szerinted tudják mi az a cult golf 1? Ugyanmár... Ne ilyenekkel foglalkozz, az átlag csajokat ez nem érdekli, a legtöbbnek a minél gömbölyűbb, b*ziformájú, kefiresdoboz alakú kocsik jönnek be, mert az az új, az a "valami"...
Egyébkáént szerintem ne ilyenekkel foglalkozz, ha tetszik tegyél szép hangú sportkipufogót a kocsid alá és kész...
8/15 anonim válasza:
Nagyon menő. Az alsóbodaherebukfenci siló vaskapuja alatt robotoló Iluska szíve biztosan hevesebben ver egy harmadik évtizedébe lépett, szabadidejében tyúkólajtóként funkcionáló, gittel összetaknyolt Regata felgumipókolt rémusz dobja hallatán.
9/15 anonim válasza:
Igazad van. Nekem meg pont nem jönnek be a gömbölyű kis ...ok a 3 hengerükkel, meg a sok szar elektronikával. De én is azt vettem észre hogy lehet az az autó akármilyen igényesen megépítve, az a lányok szemében egy régi fos. :(
10/15 anonim válasza:
egy motor(kerékpár)nak alapból szép hangja van, oda nem kell tuning kipuff, na de ha telik akrapovicra, az nagyon adja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!