Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokrol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokrol a lanyokrol akik autokiallitasokon, tuning talalkozokon automosast vallalnak?

Figyelt kérdés

Azon kivul hogy ( nemelyik ) jol nez ki. :) Kicsit bovebb kifejtest varok, Elore koszi!

u.i.: a tulbonyolitoknak uzenem ,nem rolam van szo, meg kesztetest sem erzek arra, hogy egy szal furdoruhaban mossam 600 ember elott vki autojat, motorjat.

2012. júl. 15. 14:29
 1/4 ASOT ***** válasza:
100%
azt, hogy egy autómosásért én a büdös k-úrva életbe nem fogok annyi pénzt kapni!
2012. júl. 15. 14:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért kellene róluk bármit is gondolni? Ez csak ilyen irigységből fakadó kérdés, mit a mit szóltok a neon színű ruhában, a műkörmű...stb...járó lányokhoz. Van kedve hozzá, jól néz ki, tetszik az embereknek. Mi vele a probléma? Ha nem éreztél soha ez iránt késztetést akkor miért kérdezed meg?
2012. júl. 15. 14:45
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Valoszinuleg elso blikkre azt gondolnam, hogy gyakorlatilag kellekkent, diszitoelemkent, szexualis targykent hasznaljak oket es arra is gondolok, hogy valoszinuleg nem sok tartalom lehet a latvanyos kulso mogott. Meg hogy penzert milyen sok dologra kaphatoak az emberek.

Azutan arra gondolok, hogy ez micsoda felszines es sztereotip gondolat, mert bizonyara azok kozott a lanyok kozott is van, aki ismeri a filmmuveszet jeles alkotasait, a vilag- es hazai irodalom fontos muveit, erdeklodik a muveszetek, politika, kozelet es a tudomanyos felfedezesek irant, esetleg meg a humorerzekuk is kifinomult.

Aztan minden gondolatomat elhessegetem es csak szimplan gyonyorkodom a latvanyban.

2012. júl. 15. 14:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmi gondom vele, ismerek is párat, és élvezik, sokan valóban imádják az autókat, ezeket a rendezvényeket. Talán még én is megtenném. A "probléma" inkább azzal van, hogy szerintem nem szépek. A legtöbb ilyan tipikus agyonszolizott, hatalmas köröm, kilónyi smink. És ez nekem nem tetszik. De hát nem én nézem őket, a fiúknak biztos tetszik, akik ott vannak.
2012. júl. 15. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!