Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autópálya használat matrica...

Autópálya használat matrica nélkül, elengedik a büntetést?

Figyelt kérdés
Sajnos figyelmetlenségből felhajtottam az autópályára, persze gyorsan le is kaptak mire lebírtam keveredni. Még soha nem volt ilyen, sőt mg semmi büntetésem. Épp válófélben vagyok és egyedül nevelem a fiam. Ha megírom kérelemben van esély, hogy elengedjék vagy minimálisra csökkentsék, mert ezt képtelen lennék a válás közepén kifizetni! Hova, hogyan és milyen kérelmet érdemes írni? Köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 17. 12:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igazad van, csak azért gondoltam, hogy lássák szándékomban áll befizetni. A büntetés megérkezett! Sejtettem, hogy lesz de vártam hátha mégsem. a neten ilyen 67000 ft-ot irtak de még jó hogy nem annyi lett! köszönöm
2014. márc. 17. 13:55
 12/12 anonim ***** válasza:
57%

Ez a hét mazsola dumája:

"Én azért nem tudtam időben lejönni egy ingyenes szakaszról, mert kamionos sor zárta a szélső pályát."

Hahaha...

2014. márc. 17. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!