Egy fullra feltuningolt aprilia Rs 50-es motor a nyomába tud érni egy tuningmentes Etz 125-nek?
Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 12:44
31/32 anonim válasza:
Nem, ezeket a motorokat soha nem adnánk el. Mindig mikor kategóriát váltottam, az előzőt teljesen felújítottuk faterrel, kifényeztük, leápoltuk a gumikat stb. és a pincébe egy külön erre a célra kialakított helyre beállítottuk. 3 havonta beindítjuk hogy kicsit járjon a motor. Jövőre az RS250 is melléjük kerül. Az AF1-re tavaly ígértek 1 millió forintot a kiváló állapota miatt de nem adtuk oda, nekem ezek többet érnek mint csupán pénzt, ezek a motorok olyan dolgok, amik az eddigi életemhez tartoznak.
32/32 A kérdező kommentje:
most olvastam fórumon, hogy maximum 40 lóerő kihozható belőle. és most láttam egy videót, amin egy etz le volt mérve fékpadon, és 27 lóerőt mért, meg 22 Nm-ot. de kilehet belőle hozni a 40 lóerőt, igaz szinte semennyit nem megy el, mert rögtön elkopik meg akármi. de a 12000-es fordulatot tudja ha megvan tuningolva.
2014. márc. 21. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!