Egy fullra feltuningolt aprilia Rs 50-es motor a nyomába tud érni egy tuningmentes Etz 125-nek?
nem vennék apriliát soha az életemben!
egyik haverom dicsekszik vele állandóan, hogy ő majd megcsinálja 70-esre meg tesz rá egy nagyobb karburátort, és akkor már simán lealázná az etz-met. de felesleges az ilyen dolgokat tuningolni, mert sok jót nem ér el vele az ember, jó mostan kihoz belőle 20 lőerőt az ember, és rákölt többet mint amennyiért vette, és akkor lehet hogy az első 5 versenyben legyorsulja az etz-met, de 6 versenynél már lehet el sem indulna a motor.
mentem rs-sel ami 70-es volt, és ment alattam 95-öt, és az még nem is volt az a húú de nagy tuning
ha 20 pacisra csinálják, azt kb minden kiruccanás után szerelgetni kell, csak azért írtam mert lehetséges, természetesen teljesen ésszerűtlen
Nem kell száguldozni? Dehogynem, mindennel száguldozni kell... :D
Aha, fel lehet húzni a végletekig a 70-es smkp-kat. De amennyi pénzbe az kerül (henger, hengerfej, karbi, kipufogó, hajtás alkatrészei, esetleg főtengely hajtórudastól), annyiból simán elcseréled a 125-öst 250-esre. Ami talán 19 lóerő gyárilag és a végsebessége is elfogadható a kategóriájában.
utolsó, nem én akarom tuningolni, és 50-es motor tuningolásáról volt szó.
én nem tuningogatok semmit, csak egy kicsit az áttételen változtatok az etz-nél, hogy nyomatékosabb legyen, mert nekem nem kell hogy 100-at menjen.
12-es
hány kg-os vagy?
a haverom 75kg, és azt mondja hogy alatta kiviszi óra szerint a 98km/h-t, és 50-es, annyi hogy van rajta valami 60 ezer forint körüli kipufogó. ez hihető hogy kivinne 98-at? vagy csak az óra szerint 98, és annyit csal az órája hogy valójában csak 80km/h-vel megy?
83 kg vagyok
hihető, de az csak az óra szerinti érték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!