Yamaha YZF r125 első olajcserénél gond ha később viszem kb 100-150 km-rel olajcserére?
gyakorlatban ,nem árt ha szezononként cseréled,szerintem,bár azt be kéne tartani ami a kezelési útmutatóban van.
Viszont cinkes hogy egy motoros szervizbe viszi még az olajat is lecserélni....Nem azért és mi van akkor ha a gyertyát kell cserélned?Mert előfordulhat hogy egyik pillanatról a másikra lehalnak a gyertyák....
Legalább egykét alap dolgot tanulj megcsinálni rajta!
ÉS mellesleg olajnál is érdemes a jófélét beletenni.
Kedves harmadik,
Ez mind igaz,amit leírtál.
Egy évig voltam tulajdonosa 50ccm es 2t sportnak. Tudniillik,azt állandóan szervizelni kellett. Nem vagyok motorszerelő,de a gyertyát kicserélni és a láncot meghúzni nem nagy kunszt számomra.
A 4t motorok újak nekem,nem kezdenék bele ismeretlenbe.Az első olajcsere ingyenes a kereskedésnél,mivel új motor,átnézik,nem e lett valami vele a bejáratás során. Én kérek elnézést.De azért köszönöm.
Hogy új :) Úgy értem a szervizt :)
Jó okés,tudom nem kell mindenhez érteni,de ilyen alapot pl az olajcsere,szűrők cseréje,ezt érdemes,és nem nagy cucc,nem olyan mintha a motor belsejébe kellene bütykölni valamit :)
Amúgy milyen a moci?
Mennyi az utazója?Gondolom még nem húztad neki bejáratás alatt...
Az jó! :)
Akkor megéri a pénzét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!