Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van ennyi dízel utáló...

Miért van ennyi dízel utáló ember?

Figyelt kérdés

Komolyan érdekel!Most tényleg...Van ennél szebb hang a világon? http://www.youtube.com/watch?v=a4oZFI9hSvo

Bár,kinek mi!Sokkal szívesebben hallatom ezt mint valami kávédaráló utánzatot.De itt csak a hangi különbözetet említem,ennél van lényeges eltérő különbség is.

2014. márc. 14. 19:31
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
63%

"Akik leszavaztak azokat megkérdezhetném hogy miért?"

Mert ugyanolyan sunyi kis g...k, mint akik ellen kampányolnak. Ha nem azt írod, amit ő olvasni akar, akkor leszavaz... tökmindegy mit írsz :D

2014. márc. 14. 22:39
 32/40 anonim ***** válasza:
94%

Ezaz, a magyar virtus. Nyomjátok! Ez az "Akinek nem olyan van, mint neked, akkor annak sz.rja van, a tiéd meg a legjobb" mentalitás. Japán autó.uzi vagy? Akkor a németek sz.rok. Német autó.uzi vagy? Akkor meg a japánok sz.rok neked! Aud.d van? Akkor a B.W-k sz.rok! B.M-d van? Akkor az Aud.k sz.rok! Dízel autód van? Akkor a benzinesek sz.rok! Benzines autód van? Akkor a dízelek sz.rok! Minden, de minden témában mennek az ölre menő veszekedések és mocskolódások!

Gratulálok minden magyarnak, csak így tovább, menjen csak a széthúzás! 25 év múlva magyaroknak csak a hűlt helye lesz a kárpát medencében!

2014. márc. 14. 22:42
 33/40 anonim ***** válasza:

32# xd

Csak sajnos a szarkazmusod helytálló Magyaro-ban :(

2014. márc. 14. 22:53
 34/40 anonim ***** válasza:
19: anyád :)
2014. márc. 14. 23:02
 35/40 anonim ***** válasza:
Alakul ez :D
2014. márc. 14. 23:17
 36/40 anonim ***** válasza:
63%

Azt ne mondjátok, hogy Svájcban csak úgy VÉLETLEN tiltották meg a diesel autókat..

Benzines sokkal jobb. Régi mondás: Benzin autóba, dízel traktorba. :)

Sokkal elmaradottabb technológia..

Nem tudok a dízel számára előnyt mondani.

Persze ha neked az tetszik, bánom is én vegyed. De a benzin akkor is jobb, és jobb is lesz.

2014. márc. 14. 23:44
 37/40 anonim ***** válasza:
46%

Miért van ennyi dízel utáló ember?

Mert még sosem volt nekik, nem ismerik, az autószereléshez pláne nem értenek, stbstb...

Nekem volt benzines, elég sok, de az üzemanyag fogyasztásának a kiszámíthatatlansága miatt szoktam le róluk, meg a nagyobb fogyasztás miatt.

Meg valahogy iszonyat módon megfájdul a fejem a benzinszagtól. De beleülni az öreg dízel csotrogányom után egy 2000-es benzinesbe, elég felemelő tud lenni. Csak ne nekem kellejen bele tankolni.

Amúgy igen, annak ellenére, hogy dízelem van, utálom én is, sajnálom a mögöttem jövőket, büdös, lassú, rohad, mert 5000000000km van benne, volt 98 tulajdonosa...

Viszont nagyon olcsó, és könnyű szerelni(nekem)

A régi dízelek olcsóak, az újakból semmi sem az.

Bár mindenkit át lehet verni, és akkor minden drága lesz.

A legjobban a dízel hozzánemértő tulajokat lehet átvágni, mert nagyon látványos hibákat csinál egy dízel. Pedig lehet, csak levegős, bilincset kell cserélni.

Amúgy teljesen mindegy mit utál a magyar ember, de az biztos nem a sajátja. Természetesen mindig a másét. A sajátja mindig jobb. Észérvek nélkül. Csak. Mert. Az enyém, azért. Te köcsög vagy, én nem.

Általában az egybites, gyufásdoboz egyszerűségű emberkék mentalitása ez.

2014. márc. 15. 04:55
 38/40 anonim ***** válasza:
ne kevertük már össze a ős dízeleket és a modern DPF.es dízeleket.
2014. márc. 15. 12:54
 39/40 anonim ***** válasza:
61%

a dízelt azért fejleszették ki tudtommal, hogy a hajókba szereljék, ha beázik a motortér akkor is azért még esetleg eltudjon menni, mert nincs gyujtógyertya meg ilyen olyan dolgok.

aztán beletették teherautóba, mert ott számít hogy ne 20 liter benzint egyen meg, inkább csak 10 liter gázolajat, és nyomatékosabb mint a benzines. ezen kívűl semmi más előnye nincs, füstöl mint állat.

2014. márc. 15. 18:50
 40/40 anonim ***** válasza:

[link]

legalább olvasnál mielőtt baromságokat írsz

2014. márc. 15. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!