Miért van ennyi dízel utáló ember?
Figyelt kérdés
Komolyan érdekel!Most tényleg...Van ennél szebb hang a világon? http://www.youtube.com/watch?v=a4oZFI9hSvo
Bár,kinek mi!Sokkal szívesebben hallatom ezt mint valami kávédaráló utánzatot.De itt csak a hangi különbözetet említem,ennél van lényeges eltérő különbség is.
2014. márc. 14. 19:31
21/40 dani900 válasza:
Am a CO2 természetes összetevője a légkörnek, az aránya az ami nő, de ebből a szempontból mindegy, hogy benzin, vagy dízel.
22/40 anonim válasza:
Azért utálják a dízelt a benzines tulajok,
mert mindig hazudniuk kell az autójuk fogyasztásáról!!!
Én pl. kb. 1200 km-t teszek meg egyetlen tankolással.
A benzines ennyi úton meg minimum kétszer tankol, és akkor már a földhöz verdesi a se. gét, hogy milyen jól fogyasztott a szutyka!!
23/40 anonim válasza:
télen 1000km nyáron 1150km egy tankkal. (49.5 liternél nem ment még bele több és több mint a fele város)
25/40 anonim válasza:
4.3-as átlag, amiből fele városban ? Hajajj, apa kezdődik :)
26/40 anonim válasza:
Nekem 170 Le-s dízelem van.
Az országúti fogyasztása 130-as tempónál (tempomatnál) 4,6 liter.
27/40 anonim válasza:
Évjáratot és típust is írhatnátok ezekhez a guiness értékekhez :)
28/40 dani900 válasza:
Beszállok én is:)
VW Caddy 1.9 2011-es, 6,1 liter ami több ezer km-es átlag, város, országút...
29/40 anonim válasza:
Akik leszavaztak azokat megkérdezhetném hogy miért?
30/40 dani900 válasza:
Adtam egy zöldet, hogy javítsak a helyzeten ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!