Nem indul a dizel kocsink (hideg van neki). Barmi otlet?
Figyelt kérdés
Udv!Van egy KIA kisteherautonk,ami ugye dizel(tudom nem egy cool verda),es most szarban is hagyott.Bejottek a hidegek es nem szeret beindulni a kicsike,maskor rendben van.Gondolom ledermedt benne a gazolaj(korulbelul 1/5-ig van a tankban,talan igy konnyebben is ledermed).De ez akkor se tunik normalisnak,mert nem volt azert olyan hideg.1 napot allt csak,bar ott nem erte a nap se,meg udvaron allt,nincs garazs.Szoval szuksegem van ra,h induljon ha kell.Van valami otletetek,h mi lehet a baj.Hiaba izzitottam 8-szor legalabb nem ment.Elforitom a kulcsot,porgetne,aztan hulye hangon"pittyeg" es nem is forgatja tovabb.Hosugarzot, meg hasonlot nem tudok levinni,se kis benzint adni hozza mindig.A fagyallo szamithat valamit?Az izzitogyertyakat tavaly nyaron csereltuk,de nem tudom mennyit futottak.Akksi jo.Nincs otletem.Koszonom a valaszokat!2009. dec. 14. 21:03
11/13 anonim válasza:
Izzítógyertgya ellenőrzés ! :-)
www.opel-autodiagnosztika.com
12/13 anonim válasza:
amit az elsők közt ajánlottak azt is próbáld ki, a hidegindítót. Benzinkúton szerintem kapsz, ha minden igaz indítózás közben kell befújni a szívócsőbe (ami a légszűrön keresztül a motorba viszi a levegőt)
13/13 PartyMonster válasza:
Sziasztok bajban vagyok nem indul a 123 dízel mercim 4 éve hajtom napi szinten és még sosem hagyott cserben és most bejött a hideg és nem indul,már mindent el követtem vettem új aksit izzítógyertyákat belefújtam egy fél flakon hidegindítót és semmi eredmény.Ha valaki tudna hasznos tanácsot adni azt megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!