Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az egyik kocsink rázza az...

Az egyik kocsink rázza az utasteret beindulás után, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma reggel amikor indítottuk a kocsit felpörgött(ezMINDEN autónál így van) És felpörgés után kb minden ütemre rázni kezdte az utasteret, de ha magasabb fordultaszámra vittük akkor nem ,de ha után rendes fordulatszámon járt a motor a kocsi rázza az utasteret! Kocsink neve: Skoda fábia combi zaz újjab fajta! Ma estére pedig már nem csak, hogy rázza az utasteret, hanem amikro olyan magasabb fordulatszámra visszük kb olyan 5m hosszú masszív szürke füstöt fúj magából ki! A kocsi ezen a héten nagyon sokat volt használva! Elment Zalaegerszegig, majd vissza! oda vissza egyhuzamban! Fog valamilyen hibajelző jelezni? És mi a gond? nagyon súlyos?
2011. szept. 15. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Hengerfejes lett?

Hűtővíz kiegyenlítő tartály szintje normális?

Olajszint, olajszín(?) milyen?

Nem hinném egyszerű hibának, de ne legyen igazam...

2011. szept. 15. 19:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért, hány autótok van, meg ez az információ miért érdekes?
2011. szept. 15. 19:15
 3/8 A kérdező kommentje:
az apukám azt mondja, hogy hengertörés lett! De én azért megkérdeztem!
 4/8 anonim ***** válasza:
Valószínű a motort rögzítő bakok lesznek a hibásak... Magasabb fordulatszámon pedig stabilizálódik (úgy ahogy a giroszkóp is)... Nem tudom hogy fabiaba hogy an megoldva, de Volswageneknél felüről van rögzítve a motortartó bak. De ez csak egy elmélet interneten keresztül nem lehet autót szerelni.
 5/8 A kérdező kommentje:

azt nem mondom meg, hogy hány autónk van!

Egyébként meg én nem éreztem, hogy rázott volna, de szerintem elöl még magas fordulatszámnál is lehetett érezni!

2011. szept. 15. 19:18
 6/8 anonim ***** válasza:

19:15-nek..

"kb olyan 5m hosszú masszív szürke füstöt fúj magából ki!"

Ez az info is belefér a motortartó törés/hibásodás jelenségbe?

2011. szept. 15. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Jár mindegyik henger?
2011. szept. 16. 08:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Már rájöttünk a hibára! Azt mondták a szervízesek, hogy jövőhéten vigyük és egyébként a porlasztó ment tönkre meg lehetséges, hogy az egyik tengely elkopott!
2011. szept. 16. 16:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!