Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem teker az önindító?

Miért nem teker az önindító?

Figyelt kérdés

Audi a3 1.9 tdi 90le.

Szerettem volna elindítani az autót, ebben a mínuszokban többször izzítóztam is. Először még tekert az akksi, és majdnem el is indult de végül nem sikerült neki, megállt a művelet. Utána feltettem tölteni az akksit, hátha az a probléma, de hosszú töltés után se indult.

Nem is teker, egyáltalán semmi hangot nem ad amikor próbálom elindítani az autót. Mi lehet a probléma?

tegnap 13:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Hasonló volt nálam. Ott egyszerűen az idő megette a behúzótekercs, és a szénkefetartó közti fonott réz vezetéket. De beszokott égni a behúzótekercs érintkezője, vagy elkoptak a szénkefék. Vannak erre szakosodott vállalkozók, akik felújítják, de nagy valószínűséggel van is náluk cseredarab, a tiedet meg beszámítják.
tegnap 14:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Megdöglött az önindító. Átmenetileg segíthet ha a házát kalapáccsal megkocogtatod. De a végső megoldás a felújítás, vagy a csere lesz.
tegnap 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!