Hóban tanult valaki vezetni?
Pont holnap megyek vezetni :S
Úgy van, hogy az oktatóm 2házzal arrébb lakik mint én és 20kmre a várostól.
Azt mondta, hogy együtt megyünk be reggel, tehát innen kezdjük az órát.
Gondoljátok, hogy én vezetek befele?
Ezen gondolkodom... Mert itt a kis faluban tiszta havas az ut, hótoló nemszokott jönni, reggelre pedig talán még rá is fagy..
Ezért gondolkodtam ezen, hogy lehet azt mondja hogy ő vezet be és majd a városban vezethetek én??
De hát én azért nem fizetek ki egy órát, hogy ő vezessen befele. Nem?
Volt valakivel hasonló szitu?
hello
én amikor tanultam vezetni(2006), akkor augusztusban kezdtem, de mivel lusta voltam rendszeresen járni így a városi vezetés már hóban ment és szerintem akkor lehet igazán tanulni...
nyáron nincs semmi, unalmas a vezetés, de télen amikor figyelni kell, akkor tényleg megtanulod a dolgot és még tapasztalatod is lesz a síkos úton vezetésből, ha gáz van úgy is belenyúl, ott vannak neki a pedálok...
ja és én a helyedben kifejezetten kérném a lehetőséget rá, nehogy már a te pénzedért ő autókázzon.
üdv
Figyelj, tanuló vagy, ami azt jelenti hogy az 50-es táblánál 45-el mehetsz max, lakott területen kívűl meg 70-80-al :)
Ha van téli gumi az autón (gondolom van) akkor nem kell félnek, ugyan olyan lesz mint ha esőben vezetnél. Itt nálunk havas eső esett, semmi csúszást nem tapasztaltam, pedig nemrég jöttem haza.
Még csak pár hete van jogsim de 2 éve télen vezettem full havas úton a faluba. Csak apám volt mellettem és semmi baj nem történt.
Ha oktatóval mész akkor tuti hogy nem lehet semmi gond, nem csak a pedálba tud belenyúlni hanem még a kormányba is lazán.
tanulóként is arra kért az oktatóm, hogy a forgalommal haladjak, szóval, ha a nép 60-al ment városban, akkor én is.
szerintem ez oktató függő, pl a vizsgáztatóm is arra kért, hogy menjünk a forgalommal, tök jó fejek voltak.
az a jó,ha tanulóként minél több dologgal találkozol, így később nem fog meglepetést okozni.
Szerintem jó,ha valaki ősszel/télen vezet illetve tanul vezetni. A köd,eső, téli csúszós utakkal való ,,találkozás" a későbbiekben előnyödre válhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!