Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mindenkinek igy kellett...

Mindenkinek igy kellett tolatni, mikor vezetni tanult?

Figyelt kérdés
kicsit kifordultál a fenekeddel és teljesen hátra néztél?
2009. okt. 13. 14:38
 1/9 anonim válasza:
100%
Nem tudom, hogy mindenki így tanult-e, de nekem is így oktatták.
2009. okt. 13. 14:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk úgy tanították, hogy a jobb kezünk tegyük az anyósülés háta mögé kinyújtva
2009. okt. 13. 14:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem úgy hogy kizárólag tükörből tolassak... meg is lett az eredménye, ami egy szép csíkban nyilvánul meg
2009. okt. 13. 14:57
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
tükörből tolass? max ifán tanították így, személyautón 100%h nem, le is basznak érte
2009. okt. 13. 15:10
 5/9 anonim ***** válasza:
jobb váll fölött nézel hátra
2009. okt. 13. 16:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, így kell. Állítólag ha csak tükörből tolatsz azért buktatnak is, de ilyen a vizsgalapon nem szerepel, mint bukási ok, szóval fene tudja...
2009. okt. 13. 16:57
 7/9 anonim ***** válasza:
16:57 Most néztem meg a vizsgapapíromon és rajta van, hogy buktatnak, ha nem nézel hátra. Mondjuk érdekes mód, nincs belefogalmazva, hogy tükörből vagy hátra is kell fordulni, szóval...
2009. okt. 13. 19:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Oktatás: igen, hátra kellett nézni, de a pozitúrát nem határozták meg és akkoriban lehetett ez időre öv nélkül csinálni, hogy a mozgásban ne akadályozzon (az én alkatom esetén az öv nem akadály).

A gyakorlat: van, ahol elég a tükör, sőt, parkolásnál a szegély láttatására van állítva a j. tükör, de van, hogy hátra kell nézni, plusz a tükrükben az oldaltávolságot figyelni mellé.

Amúgy a tolatásban semmi bonyolult, át kell gondolni és megérteni , hogy olyasmi, mintha az autó elsőből hátsókerék-kormányzásossá változna, tehát a 'fara' (az eleje) ami kiléphet oldalra és az 'eleje' csak irányba áll. Mint a csónak. A felfestett parkolók mutatják, mennyire nem szeretnek még ilyen banális dolgokat sem végiggondolni az emberek és ha nem jó, akkor ésszel pár plusz próbálkozással korrigálni.

2009. okt. 14. 08:33
 9/9 anonim ***** válasza:
anno nekem úgy zajlott hogy belelestél mind 3 tükörbe és még hátra is néztél! (kormányt két kézzel fogva! )
2009. okt. 14. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!