Más is sokat szerencsétlenkedett, mikor vezetni tanult?
Néha jól vezetek a forgalomban, néha meg már magamon röhögök, hogy mennyire szerencsétlen vagyok, és a többi autósnak biztos 200 a vérnyomása, akik mögöttem jönnek. néha tök nagy ívben kanyarodok, hogy levinném a szembe jövőknek az elejét, néha meg felmegyek hátsó kerékkel a járdára. Néha, meg nem egyenesen vezetek, hanem túl közel a felező vonalhoz, és gondolom, nem mernek megelőzni, mert látják, hogy nem megy a vezetés.
Nem hinném, hog belejövök, mert mindenkit látok jól vezetni, én meg szerencsétlennek érzem magam... :(
Más is volt így a vezetéssel, mikor tanult vezetni?
Mindenki így érez!
Mindenki elkezdte valahol.
Én nekem pl elég könnyen ment mivel előtte már vezettem meg volt pici rutin is.
Persze amikor az elején vagy még nincs meg az a képesség ami kell.Ez is olyan mint amikor járni tanulsz.Elsőnek bukdácsolsz aztán futsz.Gondold csak el amikor majd 5 év vezetés múlva beülsz a kocsiba már 1 pillantás alatt megmondod ,hogy ott betud-e fordulni az autó vagy Y kell.Én is mindig nagy ívben kanyarodtam az elején.Én nálam meg éppen az volt ,hogy mindig a szélre húztam és sokan azt hitték ,hogy azt akarom ,hogy megelőzzön közben nem,de nem tudtam még vezetni.
Belejössz!Keress a családban valakit akinek van autója és jogsija nagyon régen keressetek 1 kihalt helyet és LASSAN! menjetek kicsit. Esetleg otthon a kapun belül(ott nyugodtan vezethetsz a rendőr sem szólhat bele ugyanis magánterület jól elzárva...)
Kitartás;)
"első vagyok. ja bocsi akkor te már úgy születtél h már tudsz vezetni?"
Nem, csak kb 3 évesen már egyedül vezettem (még mellettem se ültek), napi rendszerességgel. Persze csak apám munkahelyén automata váltóval :D
Én nem. Első "B"-s gyakorlat órám az volt, hogy beültünk, megkérdezte, hogy tudok-e vezetni. Mondtam igen. Mentem egy kört pályán, betoltam a parkolóba neki, látta, hogy megy, kimentünk forgalomba :-). Utána persze, le kellett nyomni a rutin meg forgalmi órákat is.
Meg azért piszkált mindig az oktató, hogy ne menjek annyira, meg finomabban vezessek, mert hogy néz az ki, hogy berakom a kanyarba a tanuló autót, meg előzgetek. Vezessek úgy mint egy "igazi" tanuló.
Igaz én előtte már A1-gyel szoktam a forgalmat, meg még a pedált nem érte a lábam, de már apám ölében korányoztam. Aztán mikor már leért, helyet cseréltünk, meg az udvaron, meg földutakon vezettem.
Szóval az nem igaz, hogy :"én nem. Valakinek a vérében van."
Igaz, van akinek van érzéke hozzá, meg van akinek kevésbé, de sok múlik azon, hogy mennyi tapasztalattal ül be az ember a tanuló kocsiba.
Mindenki követ el hibákat az elején.
Az hogy még nem érzed hol van a sávon belül a kocsi, vagy túl széles az ív kanyarodáskor szinte tipikus jelenségek kezdőknél. Én a tanulókocsival azért nem csináltam ilyeneket, mert előtte már 3 évet próbálkoztam Trabival.
Azért a járdára nem ártana jobban figyelned, főleg mert elég drága lehet a tandíj amit be kell fizetni a gumicseréért vagy a küszöb kijavításáért. :)
Semmi gond, figyelj oda rendesen amikor beülsz a kormány mögé és menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!