Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Más is sokat szerencsétlenkede...

Más is sokat szerencsétlenkedett, mikor vezetni tanult?

Figyelt kérdés

Néha jól vezetek a forgalomban, néha meg már magamon röhögök, hogy mennyire szerencsétlen vagyok, és a többi autósnak biztos 200 a vérnyomása, akik mögöttem jönnek. néha tök nagy ívben kanyarodok, hogy levinném a szembe jövőknek az elejét, néha meg felmegyek hátsó kerékkel a járdára. Néha, meg nem egyenesen vezetek, hanem túl közel a felező vonalhoz, és gondolom, nem mernek megelőzni, mert látják, hogy nem megy a vezetés.

Nem hinném, hog belejövök, mert mindenkit látok jól vezetni, én meg szerencsétlennek érzem magam... :(

Más is volt így a vezetéssel, mikor tanult vezetni?

2011. márc. 17. 16:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Fog az menni később. Most vagy egy "mélypontban", amikor sokat hibázol. Én is abban voltam. Kellet egy kis idő, mire fokozatosan megszokja az ember az egészet. Én most már vizsga előtt állok, kezdem rutinosan vezetni az autót. Pedig én azt hittem, alkalmatlan vagyok a vezetésre.
2011. márc. 20. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!