Van itt olyan aki mikor még forgalomban tanult vezetni akkor ugy érezte hogy nemtud ilyen sok mindenre figyelni és sose lesz meg a forgalmi vizsgája?
Egyszer már megbuktam forgalmin ... néha tök jól megy néha meg tiszta béna vok és egyszerüen nemtudom megcsinálni "buktatós " hiba nélkül:(... vagy elfelejtek holtteret nézni sávváltásnál, vagy oldaltávot nem tartom normálisan, vagy nem nézemmegy a biciklis utat :(...akárhogy próbálok koncentrálni vmit mindig elszurok :( és most hogy 11000 ft a vizsgadij igy nem annyira poén megbukni :(
volt már valaki igy ezzel és aztán mégis átment , vagy lefizette a VB-t és most tökjól vezet forgalomba ?:/
Az elején mindenki -ki kisebb, ki nagyobb mértékben-, de átesett ezeken.
A gyakorlat hozza magával, hogy képes leszel a forgalomban minden fontos dologra figyelni. Na, ezért ne lepénzeléssel, hanem tudással szerezd meg a jogsidat!!!
Tényleg ne a lefizetésen gondolkodj!!
Inkább vegyél + órákat! Én a kötelező 20 mellé vettem még 15 +ot , mert nem éreztem, hogy sikerülne a vizsga!
Remélem most már menni fog! Szerdán megyek elsőre:)
Sok sikert neked!
Én 20 évesen tettem le a jogsit és azelőtt féri létemre 1 métert nem vezettem. Nagyon bizonytalan voltam, sok mindere nem tudtam figyelni. Nekem is lement a 20 vezetési óra forgalomban, de nem éreztem biztonságban magam. Az első forgalmi vizsgát el is rontottam, úgyhogy úgy döntöttem veszek pár plusz órát. +6-nál már nagyon jól ment minden és át is mentem hiba nélkül!
És bátran ültem utána autóba, mert tudtam hogy megy minden csak a másik autó volt szokatlan kicsit.
Szóval én is azt mondom hogy addig tanulj meg vezetni, amíg az oktatód melletted van, mert ha egyedül leszel a forgalomban nem számíthatsz másnak a segítségére / beavatkozására és ahogy feljebb írták egy ilyen kis "nem oda figyelés" valakinek az életébe is kerülhet!! Arról nem is beszélve hogy egy ilyen baleset után lelkileg teljesen 0-án leszel és soha nem fogsz (vagy csak nehezen) újra autóba ülni nyugodtan!
Úgyhogy vegyél plusz órákat és csak akkor menj vizsgára ha már biztos vagy magadban!
A jogsi is olyan mint bármi más az életben. Van akinek elsőre megy, van akinek meg csak sokadjára! Nem szabad elkeseredni és negatívan hozzáállni. Nem ment ma holnap erre jobban odafigyelek!
Nyugi! :) Nekem kb. 1 hónapja van kézben a jogsim és nagyon nem olyan mint mikor tanultam! Figyelni nem tudok csak 1-2 dologra.. Még az autókezelést tanulgatom mert meg kell szoknom az új autót, de igyekszem, szóval ne aggódj! A vizsgára szerencse is kell nem csak tudás, főleg a mai világban! Én még egyedül nem is vezetek, mert tekintettel vagyok másokra és tudom h nem megy még olyan jól ezért csak apukám mellett aki tapasztalt sofőr ülök autóba! Ne izgulj csak az útra koncentrálj és a táblákra! :) Ne figyeld h ki ül mögötted stb.!
20/L
Nah gratulálok akkor! :) És fizettél végül is? Én amúgy nem fizettem.. Inkább becsületesen akartam a dolgot így meglett 3.jára! :) Sztem a VB-t is ki kell fogni mert vannak normálisak is! Milyen volt a vizsga és a VB? :)
20/L
akartam fizetni de nem olyan volt akit lelehetett :P végülis jobbis igy :D.
amugy jó volt az útvonal...ha belvárost kaptam volna akkor buktavári lett volna :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!