A KEEWAY Hurricane mennyire jó robogó?
Én tegnap vettem egy 2007-es Kymco People S 50 2T-t, kitűnő állapotban. Budakalászról úgy eljöttem vele Dunaújvárosba (kb. 100 km), hogy miután teletankoltam, hazaérkezés után a betöltő nyílás alatt 1 cm-rel állt meg a benzin szintje. Kb 2 L-ert (sem!!!) fogyasztott. Sebességre sem rossz, elég szépen tud menni. Bár van egy pici hajtás hibája, de az karbantartás elmaradásából adódhat. Ez az egyetlen hibája, ami szerintem nem túl sok pénzből orvosolható. Annyi a jelenség, hogy 10 km/h-ig jól gyorsul, 10-35 km/h-ig pörög, mint az állat, de gyengén gyorsul, 35 fölött meg már megint újra szépen gyorsul és nem pörög annyira. Nemtom mi lehet vele, de nem lehet nagy baja.
Amúgy a Pesti csúcsforgalmat is beleszámítva ezt a 100 km távot 2 óra alatt tettem meg vele úgy, hogy ebből kb. 30-35 percet Pesten vezettem. Amint rámentem a 6-os útra, onnan már olyan 1,5 óra alatt itthon voltam.
Ez a márka asszem bejön nekem. :)
A motor teste hatalmas, gyakorlatilag 2 személyes, de az 50 ccm miatt idehaza csak 1 személy utazhat rajta. Ez nem az a méretű motor, mint egy Yamaha Jog, aminek csak úgy felemeled és arrébb teszed az "seggét". Ez robosztus, erős, nehéz, jól összerakott, ugyanakkor nagyon stabil. Én egy nagyon jó állapotút fogtam ki. Pöccre indul önindítóval és berúgókarral egyaránt, jók a kezelőszervei, minden OK rajta, kivéve a műszerfal. Ez az egyetlen gyengéje, mert beázás után nem működött. De ez a kis széria hiba javítás után kiküszöbölhető.
Pozitívumként hozható fel a 16 collos kerékméret, amivel a rossz Pesti utak kátyúit is simán átlépte lassú és magasabb sebességnél is. Jobb, mint egy kis kerekű, ami minden kátyút megtalál.
Lengéscsillapítása is kifogástalan, a "megtalált" kátyúkat alig lehetett érezni.
Végeredmény: abszolút élvezhető motorozás, jó ár-érték arány. Asszem meg fogja érni fejlesztgetni. :)
Pár kép:
Egy jó videó: https://www.youtube.com/watch?v=VOIj0PDfHnI
Egy gyengébb minőségű, gyorsaságot szemléltető videó: https://www.youtube.com/watch?v=EV_yGII-2Ns
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!