Mit tehetek ha nem fizettünk súlyadót?
Figyelt kérdés
2004-ben vásároltam egy autót. 2009-ig az akkori férjem fizette a súlyadót rá, mint később kiderült lehet, hogy mégsem. 2009-ben elköltöztem Tőle és ettől az időponttól az új, lakcím szerinti, helyi önkormányzattól kaptam a csekkeket, amit be is fizettem. A közelmúltban egy volt szomszédommal felvettem a kapcsolatot a Facebookon, Ő jelezte felém, hogy a postás vitt egy levelet az ottani önkormányzattól, miszerint nem lett befizetve 2006-2009-ig a súlyadó az autóra, ha nem fizetek 8 napon belül kivonják a forgalomból. Tehetek valamit? Gondolom a csekkek már nincsenek meg, ha mégis, akkor sem tartom a kapcsolatot a volt férjemmel.2014. márc. 9. 17:46
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, ma vizsgázott bunda nélkül az autóm. Minden zökkenőmentesen zajlott, a kutyát nem érdekelte a teljesítményadó. :)
2014. márc. 10. 15:25
12/14 anonim válasza:
Mondom én, hogy szarnak rá, tőlem se kéri sosem a szerelő, hogy adjam oda neki a csekkeket!
13/14 anonim válasza:
Tőlem meg igen. Sőt meghatalmazást az összes létező személyi adatommal meg minden sz..-sz..-t kell írni hozzá, pedig ott állok végig az autó mellett.
14/14 anonim válasza:
Szar helyre jársz!
:D
De tényleg semmi köze a vizsgának az adóhoz, te se tudnál jogszabályt mutatni róla! Persze a biztosítást szokták kérni, de a súlyadó csekket???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!