Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha Pesten tartózkodom de...

Ha Pesten tartózkodom de szabolcsba vagyok bejelentve akkor pesten be tudom fizetni a sulyadót a postán kapott papirok nélkül?

Figyelt kérdés
Vagy lekell utaznom a papirokért amit kézbesitenek postai uton?És ha nem kell utaznom akkor segitsen valaki hol fozethetem be
2014. márc. 6. 07:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Súlyadó nincs, gépjárműadó van, amit a gépjármű kora és teljesítménye alapján vetnek ki. Ezt a helyi önkormányzatnak fizeted, ezért ők küldik ki a csekket, amin be kell fizetned. Vagyis ha nincs nálad a csekk, nem tudod befizetni sem Budapesten, sem máshol. Esetleg még az önkormányzat adóosztályán tehetnéd meg ezt, de azzal sem vagy előrébb. De ha az önkormányzat ad lehetőséget arra, hogy átutalással fizesd be az adót, akkor megoldható, hogy Budapesten fizess, egy átutalásért nem kell hazautaznod. Csak ugye ez is abból a papírból derülne ki, ami jelenleg tőled jó messze található. De ha elég ügyes vagy, csak találsz valakit az önkormányzatnál, aki akár telefonon is meg tudja mondani neked, hogy fizetetsz-e átutalással és ha igen, hogyan.
2014. márc. 6. 08:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Tartósan Pesten vagy? A számlaszámot még a neten meg tudnád nézni, adóazonosító jeled meg ott van az adókártyádon.

Én bankon keresztül szoktam fizetni, de ha neked ez nem járható, rózsaszín postautalványon is fizethetsz.

Csak hát az adatokat meg tudod-e szerezni?

2014. márc. 6. 09:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Én simán csak átutalom e-bankból.
2014. márc. 6. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!