Milyen autót vegyek, ami szép is meg nem kell sok súlyadót fizetni rá?
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 11:38
1/14 anonim válasza:
Pénz kérdése. Mennyit szánnál rá? vannak ötleteim :)
2/14 anonim válasza:
Súlyadó(teljesítményadó)nem lesz egy olyan hatalmas összeg, hogy az határozza meg az autó vásárlást.A szépség meg relatív.
Mekkora autót akarsz, mennyi pénzed van rá, mire és hol használnád? Ezek a fontosabb kérdések.
3/14 anonim válasza:
mercedes 190 :P elnyűhetetlen !
5/14 anonim válasza:
Suzuki-ignis!városi forgalomban kitünő, hosszú utra is remek!
6/14 anonim válasza:
Az Ignác tényleg egy jó választás,mint ahogyan a reklámban volt anno. Igazi horgászoknak való hulladék.
8/14 anonim válasza:
Az Ignác sajnálom, hogy ezt mondom, de mióta ültem benne már én is megerősíthetem, hogy hulladék.
9/14 anonim válasza:
Veterán rendszámos Volkswagen Bogár. Nem egy drága autó, jól néz ki, ha veterán akkor nincs telj.adó és a bizti is gombokért megy rá.
10/14 anonim válasza:
Aki ennyire nincsen tisztában az Ignác felépítményével és full lájkolja,akkor egyszer nézzen be alá és meglátja pl. milyen komoly hídja van hátul.
Nevetséges az egész,pontosabban siralmas.
A trágyahordó talicskába komolyabb anyagot szabtak mint az Ignácba.
Megegyezik a Swiftekkel abban,hogy a motorjuk állítólag elnyűhetetlen,viszont azon kívül nincs pozitívan értékelhető része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!