Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek korai, hogy...

Szerintetek korai, hogy Simson-t vegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok!..Abban szeretném a segítségeteket/váleményeteket kérni,hogy vegyek-e simsont vagy nem?..Na szóval az egész úgy kezdődött,hogy msotanába egyre jobban érdeklődök a motorok iránt.Beszéletem apuval is,hogy venne-e nekem,de aztmondta,hogy csak akkor vesz,hogyha leteszem rá a jogsit.Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek muszály lenne rá lerakni a jogsit ha csak földúton megyek vele,vagyis nem fő úton?..Egyáltalán hány éves kortol lehet lerakni rá a jogsit?mert egyes forrásokban úgy hallotam,hogy 14 éves kortól le lehet..a válaszokat előre is köszönöm:D..12/lány voltam..

2014. márc. 8. 20:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha van fiú haverod, aki megcsinálja (de ha ért hozzá, lehet lány, hermafrodita vagy földönkívüli is), akkor az is OK, miért ne lenne az? Max. az út mellett maradsz ott, de úgyse mész messzire.

Az miért lenne gond, hogy lány vagy? Inkább cool, bár alapvetően mindegy. Érdekel és kész, mások véleménye pedig annyira nem fontos. Én sem úgy motorozok, ahogy a motorosok szerint "kell", de nem ők fizetik, szóval tehetnek egy szívességet :D

2014. márc. 8. 22:39
 12/16 A kérdező kommentje:
köszi a választ!:)DE azért egy kicsit azért kéne érteni a motorszereléshez,vagy nem?:Dmert ha pl.vhol a semmi közepén vmi baja lesz akk mit csinálok?:D
2014. márc. 8. 22:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát igen. Jó ha tudod, hogy mi hol van a motoron, mi mit csinál és mikor mit nem szabad. És persze az sem árt, ha kitudsz egy kereket cserélni. Mindig legyenek nálad szerszámok, (tizes kulcs, csavarhúzó, fogó stb) egy pót gyertya, gumi foltozó készlet, ilyenekre lehet gondolni. Minnél többet tudsz,annál jobb.
2014. márc. 9. 11:13
 14/16 anonim válasza:
jó gáz hogy 12 éves lány létedre simsonnal akarod csapatni a földesúton!
2014. márc. 9. 16:55
 15/16 anonim ***** válasza:

A 14. kommentelő tehet egy szívességet!

Én 33 évesen is Simsonozok és nagyon szeretem. Hétvégente ha jó idő van elmegyek akár 100 km-re is, mert kikapcsolódásnak kiváló.

Én szerintem kezdő motornak a legkiválóbb egy Simson. Amellett hogy megtanulsz motorozni, váltani, bátran fogod egy idő után megszerelni ha valami gond van és ennek hasznát veszed majd a későbbi motorodnál is!

Motoros csaj? Imádni való! Ne érdekeljen senki, motorra fel! Majd pár év múlva mikor egy Kawasaki ER-5 nyergében feszítesz, majd mindenki csorgatni fogja a nyálát.

[link]

2014. márc. 9. 18:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal több értelme van egy Simsonnak, de akár még egy Babettának is, mint a százezrekbe kerülő, milliókért tuningolható rollereknek, meg BMX-eknek, ami ha arra kellene, hogy a szomszéd városig elvigyen, még egy régi Favoritnál, vagy Csepelnél is kevesebbet érne. És ráadásul azt még mindig saját erődből hajtod. Én kifejezetten jó ötletnek tartom. Egy csodás élmény a motorozás, márkától és motor típusától függetlenül, amit nem adhat vissza ugyan úgy semmi!
2014. márc. 9. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!