Szerintetek korai, hogy Simson-t vegyek? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!..Abban szeretném a segítségeteket/váleményeteket kérni,hogy vegyek-e simsont vagy nem?..Na szóval az egész úgy kezdődött,hogy msotanába egyre jobban érdeklődök a motorok iránt.Beszéletem apuval is,hogy venne-e nekem,de aztmondta,hogy csak akkor vesz,hogyha leteszem rá a jogsit.Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek muszály lenne rá lerakni a jogsit ha csak földúton megyek vele,vagyis nem fő úton?..Egyáltalán hány éves kortol lehet lerakni rá a jogsit?mert egyes forrásokban úgy hallotam,hogy 14 éves kortól le lehet..a válaszokat előre is köszönöm:D..12/lány voltam..2014. márc. 8. 20:42
1/16 A kérdező kommentje:
azt kifelejtettem,hogy szerintetek az emberek nem fognak hülyének nézni,hogy lány létemre Simsonom van?xD
2014. márc. 8. 20:44
2/16 anonim válasza:
Tudomásom szerint 14 éves kortól lehet jogsid rá. Hivatalosan akkor hajthatod jogsi nélkül, ha közforgalomtól elzárt területen használod. Tehát a földúton is kell elvileg jogsi, gyakorlatilag nem nagyon szoktak a határba, földutakon járkálni rendőrök. :)
3/16 A kérdező kommentje:
köszönöm,h ilyen gyorsan váaszoltál:D
2014. márc. 8. 20:57
4/16 A kérdező kommentje:
de..lány létemre nem fognak hülyének nézni h simsonom van?xD
2014. márc. 8. 20:58
5/16 anonim válasza:
Valahol el kell kezdeni nem? :) És az mivel másabb amikor lányok robogóval közlekednek? Egy szép tiszta, csendes(nem repedtfazék hangú tuningolt) simson jól tud kinézni. Az hogy ki mit gondol vagy éppen minek néz azzal meg ne foglalkozz.
6/16 A kérdező kommentje:
köszi a választ,ment a zöld pacsi:D..Akk hát 14 évesen lerakom..de addig is ottvanak a földutak..:DD
2014. márc. 8. 21:10
7/16 anonim válasza:
Így van. :) gyakorlásnak bőven jó lesz.
8/16 A kérdező kommentje:
szerinted(persze ha tegezhetlek)..kezdésnek egy s50-es jó lesz?
:)
2014. márc. 8. 21:15
9/16 anonim válasza:
Neten általában mindenki tegeződik. :) Meg egyébként is tegezhetsz mert 19 vagyok én is. Szerintem s51-el jobban járnál. Újabb, valamelyest "modernebb" blokk, van belőle 3-4-5 sebességes, tirisztoros gyújtású, megszakítós gyújtású, halogén lámpás, enduro... + szerintem az 51-es szebb is mint az 50-es.
10/16 A kérdező kommentje:
most nézem a vaterán...de árban eléggé olcsók.D..lehet h minnél drággáb annál jobb?:)eddig nekem mindenki aztmondta h ha simson-t akarsz,akk szerelned is meg kell tanulnod!..Ez szerinted is igaz?nem elég annyi h pl.elviszem egy fiú haverhoz aki megcsinálja?:D
2014. márc. 8. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!