Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek korai, hogy...

Szerintetek korai, hogy Simson-t vegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok!..Abban szeretném a segítségeteket/váleményeteket kérni,hogy vegyek-e simsont vagy nem?..Na szóval az egész úgy kezdődött,hogy msotanába egyre jobban érdeklődök a motorok iránt.Beszéletem apuval is,hogy venne-e nekem,de aztmondta,hogy csak akkor vesz,hogyha leteszem rá a jogsit.Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek muszály lenne rá lerakni a jogsit ha csak földúton megyek vele,vagyis nem fő úton?..Egyáltalán hány éves kortol lehet lerakni rá a jogsit?mert egyes forrásokban úgy hallotam,hogy 14 éves kortól le lehet..a válaszokat előre is köszönöm:D..12/lány voltam..

2014. márc. 8. 20:42
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
azt kifelejtettem,hogy szerintetek az emberek nem fognak hülyének nézni,hogy lány létemre Simsonom van?xD
2014. márc. 8. 20:44
 2/16 anonim ***** válasza:
Tudomásom szerint 14 éves kortól lehet jogsid rá. Hivatalosan akkor hajthatod jogsi nélkül, ha közforgalomtól elzárt területen használod. Tehát a földúton is kell elvileg jogsi, gyakorlatilag nem nagyon szoktak a határba, földutakon járkálni rendőrök. :)
2014. márc. 8. 20:52
 3/16 A kérdező kommentje:
köszönöm,h ilyen gyorsan váaszoltál:D
2014. márc. 8. 20:57
 4/16 A kérdező kommentje:
de..lány létemre nem fognak hülyének nézni h simsonom van?xD
2014. márc. 8. 20:58
 5/16 anonim ***** válasza:
Valahol el kell kezdeni nem? :) És az mivel másabb amikor lányok robogóval közlekednek? Egy szép tiszta, csendes(nem repedtfazék hangú tuningolt) simson jól tud kinézni. Az hogy ki mit gondol vagy éppen minek néz azzal meg ne foglalkozz.
2014. márc. 8. 21:06
 6/16 A kérdező kommentje:
köszi a választ,ment a zöld pacsi:D..Akk hát 14 évesen lerakom..de addig is ottvanak a földutak..:DD
2014. márc. 8. 21:10
 7/16 anonim ***** válasza:
Így van. :) gyakorlásnak bőven jó lesz.
2014. márc. 8. 21:11
 8/16 A kérdező kommentje:

szerinted(persze ha tegezhetlek)..kezdésnek egy s50-es jó lesz?

:)

2014. márc. 8. 21:15
 9/16 anonim ***** válasza:
Neten általában mindenki tegeződik. :) Meg egyébként is tegezhetsz mert 19 vagyok én is. Szerintem s51-el jobban járnál. Újabb, valamelyest "modernebb" blokk, van belőle 3-4-5 sebességes, tirisztoros gyújtású, megszakítós gyújtású, halogén lámpás, enduro... + szerintem az 51-es szebb is mint az 50-es.
2014. márc. 8. 21:38
 10/16 A kérdező kommentje:
most nézem a vaterán...de árban eléggé olcsók.D..lehet h minnél drággáb annál jobb?:)eddig nekem mindenki aztmondta h ha simson-t akarsz,akk szerelned is meg kell tanulnod!..Ez szerinted is igaz?nem elég annyi h pl.elviszem egy fiú haverhoz aki megcsinálja?:D
2014. márc. 8. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!