Simson s51 teleszkópba hol kell beönteni az olajat?
Figyelt kérdés
Most raktam őket össze,kaptak új rugókat,szimeringeket, de nem tudom hol kell beletölteni az olajat.2014. márc. 6. 20:13
1/2 anonim válasza:
Az elsőbe felül, a felső csavart, ha kiveszed, fecskedővel be lehet imádkozni, nem a legegyszerűbb mutatvány, tölcsérrel nem szeret befolyni :)
34ccm kell bele, bármilyen olaj jó. (azért napraforgóolajat inkább ne tegyél bele :)
A hátsókba a körmös anya, és a szimeringház berakása előtt kell beletölteni, a belső csövet tele, meg még valamennyi mellé, valami 1,5 deci vagy mennyi rémlik, azt most nem mondom meg fejből, mindig szemre csinálom.
2/2 anonim válasza:
Ez elsőnek hagyjuk meg az ő megoldását!
Én inkább azt javaslom, hogy szétszedés után mikor a régi szimmering ki van véve akkor csavarjuk vissza a teló pálcát az aljába és akkor töltsük bele az alsó részbe, majd utána új szimmering és teló összerak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!