Dedd kérdése:
Üdv! A robogón, ha elfordítom a kulcsot, egy pillanatra felvillan a motorolaj ledje, de csak egyet, ez a hajtóműolaj hiányát jelzi, vagy az az olaj fogyott ki amit a bnzinsapka mellett kell beönteni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 15:37
1/9 anonim válasza:
Vagy csak a visszajelző működéstesztje!
2/9 anonim válasza:
Autón is ha ráteszed a gyujtást akkor világit az olajnyomás lámpa és mikor begyujtod elalszik. Ha nem aludna el akkor lenne baj.
3/9 A kérdező kommentje:
ah értem. sajnos nem indul a robogóm, és nem tudom hogy hova milyen olaj kell, ha esetleg ez lenne a gond. kétszer lefulladt és aztán semmi, mi lehet a gond? most volt tisztítva elvileg a karburátor is
2013. máj. 17. 16:06
4/9 anonim válasza:
Azért fulladt le mert megszorut a motorolaj hiánya miatt, bemész mocisboltba, veszel kétütemű motorolajat, betöltöd atartály melletti sapkán a ks tartályba és pár próbálkozás után ha szerencséd van még elindul és menni fog.
5/9 A kérdező kommentje:
és hogy lehet megnézni hogy mennyi olaj volt benne? mert lenyúltam de semmi
2013. máj. 17. 17:21
6/9 A kérdező kommentje:
egy hete vettem és azóta mentem vele minden nap, nagyon szétkophatott?
2013. máj. 17. 17:26
7/9 anonim válasza:
Az a visszajelző indításkor tesztel, de ha kifogy az olaj a tartályból, akkor folyamatosan világít, egyes típusokon le is tilt a motor!
Kétütemű motorolajat kell bele tölteni, nyugodtan betölthetsz egyszerre egy litert is, legalább tovább tart!
Az indítási gondokat pedig nézesd meg valami hozzáértővel.
Lehet, hogy dugulás, lehet gyertya hiba, akármi!
8/9 A kérdező kommentje:
ez egy 96os malaguti, lehet hogy már nem jó a jelzésbreendezés, mert az olaj luk tök száraz és ha döntögetem a motort akkor sem érzek olajat.
2013. máj. 17. 18:44
9/9 A kérdező kommentje:
igazából három állása van a kulcsnak. egy off, egy olajnyomás, amikor világít folyamatosan ha ott tartom a kulcsot és ha egyet tovább kattintom akkor lehet indítani, akkor már nem világít. senki nem mondta még el, hogy müködnek ezek a nagyvilági dolgok
2013. máj. 17. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!