ETZ első teleszkópba milyen olajat öntsek?
Figyelt kérdés
Mondták, hogy szervó olaj is jó. De ez a "is jó" nekem használhatatlan... Nem szeretnék minden ocsmányságot beletenni.2012. ápr. 1. 11:56
1/5 anonim válasza:
Nekem pl. 10w10-es olaj van benne, a teleszkóp olajnál keményebb, így nagy fékezéskor, kátyúban nem koppan fel.
2/5 anonim válasza:
Lehet kapni kifejezetten teleszkópba olajat. Teleszkópolaj vagy Villaolaj kifejezést beírva a googlébe kedvedre válogathatsz különféle márkájú-minőségűek közt.
3/5 anonim válasza:
motorosboltban lökésgátló vagy teleszkópolajat vegyél.
4/5 anonim válasza:
motorolajat semmilyen körülmények között se tegyél bele,mert megeszi a tömitést hidegben nagyon besürüsödik tehát nem megfelelö a csillapitás
5/5 anonim válasza:
Első vagyok, 10w40-et akartam írni. Nekem bevált, mások nem ajánlják, akkor ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!