Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autómnál mire figyeljek?

Első autómnál mire figyeljek?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy az első autómat mostanában szeretném megvenni.

Valaki hozzáértő leírná nekem, hogy Ha akarok venni egy autót mit kérjek mire figyeljek stb... Szóval Mindent hogy ha ön venne autót az autónak mije legyen meg stb...

Ez egy elég összetett kérdés De a számomra nagyon fontos lenne (nehogy átverjenek.)

Többen is írhatnának.:D

A válaszokat előre is köszönöm.

2012. márc. 28. 19:05
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
ha van autószerelő ismerősöd, vidd magaddal, én úgy vettem meg az első autómat, én sem vagyok egy hozzáértő, de ha viszel magaddal egy szerelőt, őt nehezebb átvágni, meg elvihetitek próbakörre a kiszemelt kocsit, ott sok mindenre figyelhet a motor szempontjából is.
2012. márc. 28. 19:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

mindenképpen vigyél magaddal egy normális szerelőt, vagy legalább egy olyan embert, akinek régóta van kocsija, és ért hozzá valamennyit.

egyedül vagy laikussal ne menj, mert átbxnak mint xart a palánkon.

páromat anno nagyon átverték, sajnos nem volt olyan ismerőse, aki tudott volna segíteni. másodjára olyannal mentünk, aki májer, az új verdánk pedig kitűnő darab :)

2012. márc. 28. 19:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

1.Ellenőrizd,hogy az eladó a gépkocsi tulajdonosa legyen.(személyi igazolvány és forgalmi engedély)

2.Műszaki vizsga érvényességének ellenőrzése(forgalmiban)

2.Autó műszaki állapotának ellenőrzése.(vagy viszel magaddal egy szerelőt vagy elviszitek egy szervizbe)

3.Eredet vizsga(itt állapítják meg,hogy lopott-e az autó és adnak egy szakvéleményt ami kell az autó átírásához is.)

2012. márc. 28. 19:48
 4/12 anonim ***** válasza:
34%
A szerelők jellemzően hót hülyék autóvásárlási témákban. Inkább autókereskedő legyen, vagy szimplán egy autób.zi, aki valójában ért hozzá. Ha hozzánk szerelőt hoznak, akkor jellemzően ilyen megállapításokat tesznek: "ez biztos törött volt" (teljesen gyári az autó) "ez az autó koszos volt".
2012. márc. 28. 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:

ha áldozol rá némi pénzt,vidd el állapotfelmérésre egy szakszervizbe.Igaz fizetni kell érte,és ezt a vevő fizeti,de ott álltalába megmondják a független véleményt.Megmérik a festékvastagságot,hol volt javitva,motort,esetleg ha komolyabb a bicikli,elő tudják csalogatni a valós km et a fedélzeti számitógépböl,ha esetleg pörgetett az óra.

De én is azt ajánlom inkább,hogy autókereskedővel menj,ő ismeri az eladási trükkőket.

2012. márc. 28. 21:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Az állapotfelmérésen kb annyit mondanak meg, hogy volt-e festve az autó, esetleg lötyög-e 1-2 3000Ft-os gömbcsukló. Ki sem próbálják...innentől kezdve marha sokat ér az ő 10e Ft-os felmérésük.
2012. márc. 28. 23:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Kb mennyit szánnál autóvásárlásra? Linkelnék néhányat ami első autónak tökéletes!!
2012. márc. 29. 08:55
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem tudom menyit szánnék rá Linkelj párat hogy első autónak mi felel meg,mit ajánlasz!

gondolom nem a 500-1millás autó hanem valami olcsóbb :D

2012. márc. 29. 14:32
 9/12 A kérdező kommentje:
Ja azt olvastam hogy az eredetiség vizsga kell az autóhoz átíratásnál Menyibe kerül kb árat tudsz mondani?
2012. márc. 29. 14:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Az eredetvizsga kb 20 000ft

ezekhez mit szólsz?

[link]

[link]

2012. márc. 30. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!