Első autómnál mire figyeljek?
Az lenne a kérdésem hogy az első autómat mostanában szeretném megvenni.
Valaki hozzáértő leírná nekem, hogy Ha akarok venni egy autót mit kérjek mire figyeljek stb... Szóval Mindent hogy ha ön venne autót az autónak mije legyen meg stb...
Ez egy elég összetett kérdés De a számomra nagyon fontos lenne (nehogy átverjenek.)
Többen is írhatnának.:D
A válaszokat előre is köszönöm.
mindenképpen vigyél magaddal egy normális szerelőt, vagy legalább egy olyan embert, akinek régóta van kocsija, és ért hozzá valamennyit.
egyedül vagy laikussal ne menj, mert átbxnak mint xart a palánkon.
páromat anno nagyon átverték, sajnos nem volt olyan ismerőse, aki tudott volna segíteni. másodjára olyannal mentünk, aki májer, az új verdánk pedig kitűnő darab :)
1.Ellenőrizd,hogy az eladó a gépkocsi tulajdonosa legyen.(személyi igazolvány és forgalmi engedély)
2.Műszaki vizsga érvényességének ellenőrzése(forgalmiban)
2.Autó műszaki állapotának ellenőrzése.(vagy viszel magaddal egy szerelőt vagy elviszitek egy szervizbe)
3.Eredet vizsga(itt állapítják meg,hogy lopott-e az autó és adnak egy szakvéleményt ami kell az autó átírásához is.)
ha áldozol rá némi pénzt,vidd el állapotfelmérésre egy szakszervizbe.Igaz fizetni kell érte,és ezt a vevő fizeti,de ott álltalába megmondják a független véleményt.Megmérik a festékvastagságot,hol volt javitva,motort,esetleg ha komolyabb a bicikli,elő tudják csalogatni a valós km et a fedélzeti számitógépböl,ha esetleg pörgetett az óra.
De én is azt ajánlom inkább,hogy autókereskedővel menj,ő ismeri az eladási trükkőket.
Köszi a válaszokat!
Nem tudom menyit szánnék rá Linkelj párat hogy első autónak mi felel meg,mit ajánlasz!
gondolom nem a 500-1millás autó hanem valami olcsóbb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!