Ez a BMW első autónak szerintetek jó lenne?
Mi a véleményetek róla? Első autónak lenne.. nem tűnik lelakottnak a képek alapján.. és nem is vészesen drága az ára.. De félek h valami buktatója lehet..
Hát szerintem ez már nagyon öreg, inkább nézzél valami fiatalabbat, vagy ha csak kevés pénzed van kutakodj más márkák között is.
És vigyázz mert attól, hogy kívülről szép még lehet nagyon szar.Motorja széthajtott, futóműve rossz, váltója nem veszi rendesen a sebességet.
Nagyon át kell nézni a használt autókat vásárlás előtt!
nagyon sztájlos verda, szó se róla, de én nem szívesen vennék olyan kocsit, ami idősebb nálam.
pár hónapja nézegettem majd' 30 éves, tűrhető állapotú volvokat, ők már akkor ismerték a szervokormány fogalmát, abs-t, stb, de lehet, hogy inkább veszek egy 10 éves buzukit, és gyúrok karra, mert azzal talán kevesebb a gond, és nem hagyom a gatyámat a szerelőnél.
első autóm egy e39-es volt, 98-as évjárattal, 1.1 millóba volt nekem papírokkal együtt (forgalmi stb.).
nagyon pöpec állapota volt kívülről, mintha szalonból vettem volna, és 1 hónap után elkezdőttek a bajok. kiderült hogy az egész futómű ugy ahogy van sz@r, erre 400ezret mondtak. a motortérben csörögni kezdett valami, kiderült hogy motortérben 200e ft az lakatrészek cseréje és munkája egybe. utána a klíma is feladta. a gatyám is ráment...
Nagy fenntartási költség, bármilyen kis hiba nagy kiadást jelenthet, nem beszélve arról, hogy ez egy öreg autó. Igaz, BMW, de öreg. Első autónak szerintem amúgy túlzás. Hiába kapod meg a jogsit, kell a rutin.
Magamat ismerve ha ilyen autóm lenne, párszor lepadlóznám azért, de az elegendő rutin hiányában ez nagyon veszélyes. Bármilyen is lesz az első verda, sok sikert kívánok hozzá!
Köszi a válaszokat!
Na igen, pont ez zavar engem, hogy kívülről fotózva van körbe, meg belülről is, de a motorjáról nincs kép.. de az még nem is lenne gond, de nem is ír róla semmit... így ezért becsapós szerintem..
Azért nézem ezeket, mert ez a kocsi nagy álom (viszonylag elérhető áron). De az elgondolkodtató, és sajnos igaz is, hogy ha van 300.000-m, az nem biztos h elég erre a kocsira (most a forgalmit nem nézve).
De ismerve magam nem vagyok az az adrenalin függő.. :D
Fogyasztás: Óvatosan: 9 l\100km
Rálépsz: 12 l\100km
A benzin vetekszik az arany árával. Szerintem keress egy dízelt,nem iszik ennyire,ez egy "öreg szomjas".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!