Első autónak jó lesz ez, vagy kicsit sok?
Figyelt kérdés
jogsi 4 hónapja megvan és folyamatosan vezetek autót, munkahelyre is avval járunk, meg bnőmhöz. [link] , vagy inkább maradjak egy olcsóbb kocsinál mint pl.: [link] , [link] köszi a válaszokat2012. márc. 11. 16:50
1/8 pagan válasza:
az octaviat válaszdd,ilyen favorit féléket ne vegyél,vén talicska az már,a gatyád rámegy majd,de ezt az "első autó",dolgot soha nem értettem,én elsőre azt vettem meg amit akartam és hosszútávra tervezve
2/8 anonim válasza:
Az utolsó kettő nekem nem tetszik.
3/8 anonim válasza:
Az Octavia szép és jó autó.
De ha nem vagy biztos a tudásodban, akkor inkább valami olcsóbb kocsit keress. Nem fogsz agyvérzést kapni ha meghúzod. Én vezettem UNO-t és a Favoritot is.
Favorit kicsit tágasabb, valamivel egyszerűbb de többet is eszik.
4/8 anonim válasza:
Hát nem mindegy,hogy az Octavia 3X annyiba kerül,mint a másik kettő! :) Ha van rá pénzed,és nem gond a fenntartása,vedd meg azt. Ha valami ütni-vágni való autó kell amit nem sajnálsz,akkor Favorit.
5/8 anonim válasza:
Szerintem a favoritot felejtsd el! Az nagyon fapados és régi. Az Uno-t a vicc kategóriába sorolom.
Inkább egy jó kis octavia! Kényelmes, el lehet benne férni stb...
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, egyébb véleményeket szivesen fogadok az octaviáról, pozitív negatív tulajdonságok? menetteljesítmény, fogyasztás, szervizigény, stb......
2012. márc. 12. 17:03
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Én új RS tulaj vok. Hát ha egyszer sikerül megvenni egy ilyet, többé nem fagy le a mosoly az arcodról azt elárulom!:D
Én a helyedben spórolgatnék egy 1.8T RS I-re,az se kispályás!kis piszkálás, és 210Le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!