Ma a cora parkoloban ahogy kinyitottam az ajtót, a nagy szél egyszercsak kivágata, és neki egy másik autónak. Kicsit benyomodott meg az enyémről rajta maradt a festék. Otthagytam. Mire számítsak?
Az ilyen parkolók már azért úgy ahogy de be vannak kamerázva. Ha nincs szerencséd akkor a tulajdonos visszanézeti a felvételt és rendszám alapján beazonosítanak.
Amúgy az én autómat a parkolóban egy hasonló kedves és jó indulatú autóstársam meghúzta kb 10 centi hosszan. És nem olyan a karc amit ki lehetne polírozni. Persze elhúzott onnan még egy kis cetlit sem hagyott ott hogy bocs én voltam hagyjuk ki a a hivatalos utat adok pénzt.
Az én kocsimna már vagy 10szer odaverték az ajtót,és ez már nagyon idegesítő.
Ezek kis hibák,de egy esedékes eladás esetén nagyot nyom a sok esztétikai hiba.
Egyszer láttam ,hogy kinyitotta neki ,dühből lekurtam a visszapillantóját.
Ezzel az egyel lehet felidegesiteni,de
-Például a barátom autóját a parkolóban ugy megtörték,hogy a legolcsobb helyen is 120 ezer a javitás,őt is otthagyták:S 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!