Festett már valaki autót festék spray-vel? Szépen meg lehet csinálni? Akrill vagy metál a jobb festék hozzá, vagy melyiket egyszerűbb fújni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 19:55
1/7 anonim válasza:
Szerintem drága, és nem lehet szépen dolgozni vele!
2/7 A kérdező kommentje:
Hát ahogy számoltam 20 ezer körül meglenne a festék .
2011. jún. 28. 20:13
3/7 anonim válasza:
Hülyeség:-) Gondolj bele veszel pl:10 palack festéket és csak az egyik származzon más kevesérsből és már egyből más a színe.
4/7 anonim válasza:
Trabantot fújtam át sima akrillal.
Fillérekből meg volt.
A fényező is más színre fogja fújni, csak nagy pénzért!!
5/7 anonim válasza:
Szerintem ne vágj bele vagy ha megveszed vagy kikeverteted a festéket csak van egy ismerősöd akinek van festékszóró pisztolya és azzal szélcsendben szépre lehet fújni de palackos spray-vel én nem próbálkoznék! Vagy ha nincs olyan senkinek akkor is olcsóbban kijössz ha csak a festéket egy szakszerű boltban kikeverteted és kölcsönzöl egy festékszóró pisztolyt és te magad oldod meg! :) Sok sikert
6/7 anonim válasza:
Ladát fújtam már át így pirosról sötétzöldre - elfogadható lett.
A mostanság divatos matt feketét is simán bevállalnám.
Persze max.2-3 kilós verdánál.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat :-)
2011. jún. 29. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!