Autót szeretnék matt feketére festetni, milyen tipusú festék kell hozzá? (trinát, cell color) ilyesmi is jó lenne?
Végülis rá lehet festeni, de se szép, se tartós nem lesz.
Árulnak minőségi mattfekete festéket is autóra, persze ugyanolyan áron mint a többit, szóval nem olcsó.
Szépnek szép lesz (egyedi)
Nekem a 3-as BMW-m lett matt Fekete!
Egy a gond: hamar koszolódik (lemosom és ha naponta megyek vele 5-6 nap múlva már kezd retkesedni!!
:) Persze megvan az előnye is: OLCSÓ A Fényezés javítása,vagy ha éppen új elemet teszel a kocsira olcsó lefújni (lehet kevertetni fújós flakonba festéket- nekem múltkor egy flakon elég volt egy első spoilerre... 3rétegben)! 3000Ft-ból megvolt! :)
Nálam ha festésre kerül a sor, akkor az a döntő tényező hogy milyen bolt van még nyitva. :)
Nézz körül a környéken milyen festékboltok vannak. A Pannoniámra úgy emlékszem valamilyen Akzo Nobel termék került.
Persze ezt megszabja az autó is. Mondjuk ha Skoda 120 lenne lehet megkockáztatnám elsőre a Trinátot, mert mire a normális előkészítés (horpadások javítása, a felület megdolgozása, zsír- és szilikonmentesítés) és a fényezés (ugye több rétegben és lakkozva) megvan az nem 2 forint, de nem is 20 ezer.
Esetleg jó megoldás lehet ha nem festeted, hanem fóliáztatod. A komplett autó olcsóbban jön ki, nem kell bántani a jelenlegi fényezést, csak lezsírtalanítani. Persze ez gyakorlott kezeket kíván, szóval én dekoratőrre vagy fóliás szakemberre bíznám. Nem kell annyira szétszedni, napokig csiszolgatni és sokat várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!