Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy robogó motornak számít?

Egy robogó motornak számít?

Figyelt kérdés
Nem akarok senkit megbántani, de magánvéleményem szerint a motor az motor, a robogó nem motor, hanem robogó, más kategória. Mondjuk én nem szeretem a robogókat, abszolút motoros vagyok. Ismétlem, senkit nem akarok megbántani, csak kíváncsi lennék, ki ért velem egyet, hogy a robogó nem motor?
2009. dec. 13. 15:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Én is rendkívül örülök, hogy egyetértetek velem, mert sokan mondják, hogy motoroznak, azt kiderül, hogy valami 150-es robijuk van... vagy tök mindegy, de kiderül, hogy nem motor, hanem robogójuk van. Mondják azt, hogy robogósak, robogóznak, de nem motoroznak, és ők nem motorosok. Én így gondolom!
2009. dec. 13. 19:55
 12/24 anonim ***** válasza:
sukuki ninja, <== az kawasaki te buta! :D Amúgy nem véletlen te vagy a csaj, aki bérmálásra meg karácsonyra akar motort, és az apja autóját akarja megcsináltatni? xD
2009. dec. 13. 20:22
 13/24 A kérdező kommentje:

Ez utóbbi gondolom nem nekem szólt :)

Amúgy meg nem akarok dicsekedni, de én lány létemre rengeteg motort ismerek (mármint meg tudom mondani a típusokat, altípusokat, stb), mivel motoros társaságban, motoros pasikkal voltam, vagyok :) Exem által meg rengeteg motort ismertem meg, és sokat tanulmányoztam :) Én eddig mindig saját pénzből vettem a motort, mivel szüleim ellene vannak :( Féltenek, de engem nem állítanak meg! :) Szívem mélyén más motort szeretnék, de sajnos nincs pénzem rá, az összes másfél millától van...:( 1200-1300-1400 köbcentisek...

2009. dec. 13. 20:28
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a robogók sokkal jobban tetszenek, akárki akármit mondhat. Kicsit elszaladt itt a szekér a válaszolókkal, nem értem, hogy ki milyen jogon néz le valakit és hív idiótának, csupán azért, mert másmilyen járművel vesz részt a közlekedésben.

Mostanság ekkora divat lett sztereotípiák mögé bújni? Kicsit gondolkozzatok már el ezen. Addig oké, hogy valakinek nem tetszenek a robogók, de emiatt még nem kéne őket alsóbbrendűnek tekinteni.

Ennyi erővel, ha meglátsz egy robogóst, akkor ráhúzod az autód kormányát, mert az összes robogó és robogós idióta?

2009. dec. 13. 23:53
 15/24 anonim ***** válasza:

nem tudom hogy lett suzuki a ninjából :D pedig mindig megemlegetem, ha látok eggyet, hogy tipikus kawasaki zöld :D elírtam,bocs :)

egyébként én vagyok az a lány, de nem akartam megcsináltatni, hanem csak be akartam szállni pénzzel. már megoldódott a dolog, hála égnek :) am. honnan ismertél rám? :D

2009. dec. 14. 14:55
 16/24 A kérdező kommentje:
Nos, tény, hogy kicsit túlmentünk a határon, de én csak annyit mondok, hogy nekem nem tetszenek a robogók, és a robogók nem motorok, hanem más típusú járművek. Ezenkívül én úgy gondolom, hogy a motorok több és jobb élményt tudnak nyújtani, illetve mondhatni biztonságosabbak - ami a gumikat illeti. De itt csak arról van szó, hogy mindenki leírja a gondolatait. Én nem nézek le senkit, és nem mondtam egy szóval sem, hogy a robogósok idióták - ez nyilván nem rám tartozik. Tény viszont, hogy a robogósok sokszor bunkóbbak, bár van egy csomó motoros is, akik divatból motoroznak, és köztük is van pár bunkó. De ez van, ez már nem fog változni, én csak akkor vagyok bunkó, ha a másik is bunkózik velem. Utálom a bunkó embereket. Autósok között is rengeteg szemétláda van, nemegyszer tapasztaltam, de az elmúlt két évben sokat javultak. Legalábbis én úgy vettem észre, hogy velem sokszor előzékenyebbek voltak, megadták az elsőbbségüket, nem toltak az út szélére, stb, stb. Persze, mindig van valami, de ez benne van a pakliban, én csak óvatosabb vagyok, és megpróbálom mindig kivédeni -tekintettel, hogy a motoros szívja meg a legjobban, ha nem vigyáz - mivel védtelen. Na, kicsit eltértem a témától:) Bocs :)
2009. dec. 14. 17:58
 17/24 anonim válasza:

A robogót is motor hajtja,tehát motor.

Szerintem csak azért hívják robogónak mert nem képes olyan nagy teljesítményre mint egy nem robogó.

2009. dec. 17. 21:50
 18/24 anonim válasza:

Az előző vagyok.

Remélem értitek mire gondolok.:D

2009. dec. 17. 21:51
 19/24 anonim ***** válasza:
Előzőnek: egy azonos köbcentis robogót tud olyan teljesítményt leadni mint egy váltós moci, ha mindkettő jól van beállítva és fojtatlan.
2009. dec. 18. 20:50
 20/24 anonim ***** válasza:

Egy motor felépítéséből adódóan motor, szerintem.

Robogó meg robogó. Nem több. "Guruló szék", amibe beépítettek egy hajtószerkezetet.

Bocsi.

2009. dec. 20. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!