Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy robogó motornak számít?

Egy robogó motornak számít?

Figyelt kérdés
Nem akarok senkit megbántani, de magánvéleményem szerint a motor az motor, a robogó nem motor, hanem robogó, más kategória. Mondjuk én nem szeretem a robogókat, abszolút motoros vagyok. Ismétlem, senkit nem akarok megbántani, csak kíváncsi lennék, ki ért velem egyet, hogy a robogó nem motor?
2009. dec. 13. 15:52
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
egyetértek
2009. dec. 13. 15:59
 2/24 anonim ***** válasza:
A robogók azok robogók. Semmi bajom velük, de nem motorok. Nekem is van most épp egy robogóm, tavaszra endurom lessz. Nagyon szeretek vele "motorozni", élvezetes kis gép, valamint városban verhetetlen. Igaz a msotani 16 LE, de volt gyári gépem is, és azzal is nagyon jól el tudtam "motorozgatni", és élveztem vele menni.
2009. dec. 13. 16:04
 3/24 anonim ***** válasza:

szerintem ez definíció kérdése.

pár hete Münchentől délre az autópályán, egy robogó formájú tárgy úgy ment el mellettem, hogy csak néztem. 150nél...

2009. dec. 13. 16:07
 4/24 anonim ***** válasza:
én úgy gondolom hogy vannak az 50esek, amik robogók-segédmotorok, és vannak a nagyrobogók 125 fellett, azokat motoroknak tekintem
2009. dec. 13. 17:17
 5/24 anonim ***** válasza:
25%

A robogó az NEM MOTOR!

Kezdjük az irreálisan kicsi kerekekkel, amik rendkívül balesetveszélyesek.

Az autómata váltó meg sz*rt sem ér motorokban. (máshol se) Gagyi az egész. Nem beszélve róla hogy minden mocsokdrága hozzá, és cserébe még teljesítményt sem annyit és akkor ad le amikor kellene.

A váltós motorok sokkal jobbak, te szabályozod hogy mikor mennyi nyomatékra van szükséged, és ha épp olyan kedved van akkor motorozhatsz Vadállat módon (pörgeted, hajtasz), vagy kímélheted és 6.ba elpöfögsz 50 nel.

Ismétlem tehát: A Robogó az NEM MOTOR. Idiótáknak való, akik nem tudnak/akarnak megtanulni IGAZÁN MOTOROZNI!

2009. dec. 13. 18:24
 6/24 A kérdező kommentje:
Én úgy vagyok vele, hogy a robogók azok robogók, más kategóriájú járművek, nekem nem tetszenek, mert borzalmas a formájuk, ráadásul elég unalmas lehet egy motorhoz képest... Én motoros lány vagyok, 5 éve motorozom, volt 150-es, 550-es, 900-as motorom, és most 400ast fogok venni, de robogót sose vennék. Robogó lehet pici, közepes, nagy, vannak olyan robogók, amik nagyok és gyorsak, de számomra azok is robogók. Motorok sokkal szebbek, egyedibbek, és legalább van benne fantázia, lehet váltani, szabályozni, és izgalmas vezetni, és éppúgy lehet velük Budapesten közlekedni, akinek van elég tapasztalata :) Végülis mindenkinek megvan a maga véleménye, ízlése az ilyesmihez, de attól még tiszteljük egymást.
2009. dec. 13. 19:19
 7/24 anonim ***** válasza:
Utol vállaszolónak: Figyelj! Az automata váltó sokkal jobb, mint a manuális, de természetesen ekvésbé élvezetes. A robogó, arra amire kitalálták nagyon jó. Városban császkálni, bevásárolni, ilyesmi. Nem azoknak való, akik nem tudnak váltani, hanem azoknak, akiknek mobilitásra, egyszerűségre és nagy raktérre van szükségük. Én se szeretem igazán ezeket, de nekem nem is ezekre a célokra kellenek. Amúgy szerintem ez a gond a motoros társadalommal, hogy egymás gépeit nem ismerik el. Mert azért végülis a robogó a motor egy alfaja. Én is motoros vagyok, volt már simsonom, 4t robogóm, 2t tuning gépem, NSR-em, tavasszal talán DT-m vagy KDX-em lessz, de ugyan úgy szeretem a babettát mint a pwoer cruisereket, valamint a robogókat is. De mindet más más dologra találták ki.
2009. dec. 13. 19:29
 8/24 anonim ***** válasza:

egyéni véleményem: a robogó -legyen 50 ccm vagy 550 cmm- az robogó. nem motor. az aprilia rx, yamaha dragstar, sukuki ninja, suzuki gsx-r, derbi senda, stb, na az motor. de a robogók nem.

14/L

2009. dec. 13. 19:44
 9/24 anonim ***** válasza:

Végre! Már azt hittem csak én vagyok allergiás azokra a vinnyogó szörnyekre!!!

Totál más kategória a robogó és a Motor! Közük nincs egymáshoz!

A hajamat elhagyom!!!

2009. dec. 13. 19:53
 10/24 A kérdező kommentje:
Ennyi. Nem a méret számít, hanem maga a típus. Egy MZ még motornak számít, de egy robogó, ahol összeteszed a lábad egymás mellé, és húzod a gázt, meg fékezel, az nem motor. Mégis milyen sokan hódolnak ezeknek... Kár, hogy feltalálták, lehetne helyette még több motor inkább :) Bocsánat, ha valakit megbántottam - nem szándékos volt! Csak a motor a világ legjobb dolga :)
2009. dec. 13. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!