Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsin célszerű megtanu...

Milyen kocsin célszerű megtanulni vezetni?

Figyelt kérdés

Most fogok elkezdeni vezetni de nem tudom eldönteni, hogy Suzuki Ignis vagy Seat Alhambra lenne-e a jobb.

17/L

2014. márc. 3. 19:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is vezettem már Ignis-t. Nekem nem jön be, a váltó, a kuplung, a fék, valahogy nem az igazi.
2014. márc. 6. 16:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem azt vezesd, amelyiknek az oktatója szimpibb :) én egy nissan micran tanultam vezetni, ami elég kicsi autó szerintem. Előnye az volt, hogy könnyű volt vele parkolni, és a forgalmi vizsgán nem rontottam nagyon el. Viszont most egy kicsivel nagyobb autóm van, amit még nem szoktam meg, és hát a parkolás is rosszabbul megy , mint az oktatóval. Én picit bánom, hogy nem nagy autón tanultam. A másik h benzines v diseles. A disellel nehezebb lefulladni, viszont ha utána beülsz egy benzinesbe , bizony megfogsz küzdeni az első pár elindulással. Én benzin-gázoson tanultam, most benzinesem van, és még mindig van hogy rángatózva indulok el, viszont nem fulladok le, mert megszoktam h ezeknek több gázt kell adni elindulásnál.
2014. márc. 21. 13:48
 13/13 gungasam ***** válasza:
A nagyot válasszad!!!!Amíg tanulsz egy kőkemény biztosítás véd ami megengedi Neked, hogy tisztességesen megtanulj parkolni, előzni.... Ha már utána kicsire váltasz olyan leszel mint csík.
2014. máj. 5. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!