Milyen kocsin célszerű megtanulni vezetni?
Most fogok elkezdeni vezetni de nem tudom eldönteni, hogy Suzuki Ignis vagy Seat Alhambra lenne-e a jobb.
17/L
Semmi különbség nincs a dízel és a benzines elindulása között!!!
Ha e 2 közül kell választani, akkor Seat. Viszonylag nagy, zután ha kisebb kocsit vezetsz, az jóval könnyebb lesz.
ha úgy szólna a kérdés, hogy otthon anyucinak suzukija van, faternak meg seatja, és a mezőn meg akarsz tanulni, akkor legyen a nagy
viszont ha most jogsizol, jobban teszed ha a kisebbet választod, hogy ne kelljen kínlódni a vizsgán
szerintem félre értettétek a kérdést.A kérdező szerintem arra gondolt a két tanuló autó közül melyiket válassza majd.
Ha ez a helyzet hogy tanuló kocsit kell választanod teljesen mindegy melyik,mert az oktatás közben úgy is megszokod.
kicsi autó = könnyebb parkolás + több parkolási.lehetőség
nagy autó = nehezebb parkolás + kevesebb parkolási lehetőség
könnyebb parkolás = könnyebb forgalmi vizsga = kisebb bukási lehetőség = kevesebb vizsga = kevesebb pénz
Jogsi szerzés után (vagy közben) gyakorolhatsz magadtól nagyobb autókkal, ha van rá lehetőséged. Minek egyből nekiesni a legnehezebbnek?... Bőven lesz még lehetőséged taoasztalatot szerezni!
Szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!