A gyalogost, a biciklist, a motorost vagy az autóst mentenéd meg?
Most egy nagyon bugyuta, szinte lehetetlen példát írok, csak hogy elképzelhető legyen a helyzet.
Kereszteződés felé tartasz. Zebrán biciklis-gyalogos. A te sávodban, elötted egy autós. A másik sávban, szemben kanyarodik egy motoros. A gyalogos a motoros mellett van, a biciklis meg az autós mellett, tehát kb mint a sakktáblán, cikkcakk szerűségben. Te mész 300-al (tudom, nagyot mondtam) és a fékednek hírtelen annyi. Bármelyikbe is mész bele, biztos, hogy nem éli túl. Melyikbe mennél bele? Felállítanál egy "fontossági" sorrendet?
1. akibe leginkább nem mennél bele
4. akibe leginkább belemennél
EGyértelműen:
1. motoros
2. gyalogos (az csak nem árt senkinek)
3. bringás (pistabácsi csalingázik előttem és félek hogy kiesik elém)
4. autós (nem komálom őket)
aki a motorost teszi hátra az remélem találkozik egy a mecsekihez hasonló balf*sszal és ott is ő lesz az ártatlan és egyben halott ;) (bocs, utálom ha így itélik meg a motorosokat..)
autósnak mennék neki, konzervdoboz megvédi.. (neki legalább van "páncélja", ellenben a másik 3mal..)
Kézi és motorfék, beküldeném kettesbe!!!
Aztán próbálnék ellavírozni mellettük valahogy mindeközben veszettül nyomnám a dudát és a vészvillogót!!!
Egyiket se akarom elütni!!
1. motoros: semmise védi a ruházaton kívül a másik meg hogy én is motorozok, igaz hogy 50 essel de tudom hogy az autósok utálják őket.
2. gyalogos: őket tényleg semmi se védi meg ha elütik őket, nem sokszor van elsőbbségük de azt se adják meg.
3. biciklis: figyelmetlenek, nem ismerik a kresz ezért sokszor útba vannak, sokszor maguknak köszönhetik a bajt
4. autós: védi a biztonsági öv , a kasztni, légzsák(ha van). Ha betartja a sebességkorlátozást és a kreszt akkor nagy baj nem lehet
17:35 vagyok..
azért a motorost raktam a 4. helyre,mert talán ha szétnézne,nem ütné el a gyalogos,és a biciklist...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!