Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsit vennétek ha...

Milyen kocsit vennétek ha évente csak 5-7. 000km-t autóztok?

Figyelt kérdés

Most egy nagy kombink van de totál felesleges a nagy hely.

Általában egyedül megy valaki vagy max. 2-en. 10-10 kilométereket megyünk vele vagy csak oda-vissza 10.

Néha megyünk hosszabb útra de az is 40-40km maximum.

Autó mindenféleképpen kell. 300-400 ezer ft-os kocsi is bőven elég lenne.

2014. márc. 2. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Ilyen kevés kilométere én vennék egy jó kis swiftet.Még az 1.0 is megteszi ilyen rövid utakra.Nekem 1.0 volt belőle nagyon szerettem azt a kis autót,csak hát kicsi lett arra amire kellet és lecseréltem egy nagyobbra.Napi 10-20 km-re bőven megfelel,de még néha egy két hosszabb utat is ki lehet bírni benne az országúti 90 km/h sebességet kényelmesen tartja.Vagyis arra amire kitalálták,hogy elvigyen A helyről B helyre arra tökéletesen megfelel.

Ha meg dinamikusabban szeretsz vezetni akkor egy 1.3-as.

Végül is fogyasztásban nincs nagy különbség közöttük.

2014. márc. 2. 12:15
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Ha van egy megbízható autód, akkor azt ne cseréld le egy kétes életű használtra. Lehet, hogy 2 hónap múlva meg pont egy nagy kocsi kell, sosem tudhatod.
2014. márc. 2. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:
swift 1.3 vagy fiesta 1.4
2014. márc. 2. 12:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Biztos nem fog kelleni mostanában nagy autó!

A swift jó ötlet.

2014. márc. 2. 16:42
 5/5 Napkiraly ***** válasza:
daewoo tico / opel corsa / VW polo, pénztárcától függ
2014. márc. 3. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!